U DOBRU I ZLU

Pidžama i kirurška maska: Jelena Perčin i Momčilo Otašević se pokazali u kućnom izdanju

25.01.2019 u 14:24

Bionic
Reading

Zimske bolesti su zavladale, a kako se i čini i u domu poznate glumice i njezing supruga, crnogorskog glumca Momčila Otaševića. Jelena Perčin simpatičnom fotografijom je otkrila kako to izgleda u njihovom domu

Nekada su bili omiljeni par iz serija, a danas kao supružnici uživaju u svom obiteljskom gnijezdu s djevojčicom Mašom koja im je stigla sredinom kolovoza te s devetogodišnjom Lotom koju Jelena Perčin ima iz braka sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem.

Glumica koja uz majčinske obaveze stigle tu i tamo biti ponešto objaviti na Facebooku i Instagramu, pokazala je jednu od rijetkih privatnih fotografija. Jelena je objavila jednu iz 'kućnog izdanja' na kojoj ona i njezin dragi poziraju u pidžamama s kirurškim maskama na licu, pored koje je napisala: 'U dobru i zlu'.

Crnogorski 28-godišnji glumac i 37-godišnja glumica pamtit će 2018. godinu po mnogim lijepim događajima. Prvo su u pravom su smislu riječi uplovili u bračnu luku prošle godine u svibnju.

Nakon vjenčanja na pozornici kotorskog kazališta, glumac je unajmio jedrilicu i držeći kormilo s Jelenom je doplovio do kapetanskog mjesta u bokokotorskom zaljevu, Dobrote, gdje su imali slavlje s najužom obitelji. A onda je u kolovozu stigla i malena Maša.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo