koriste je mnogi

Mojmira Pastorčić isprobala filter za uljepšavanje: 'Ako se pitate tko je ova ženska, ona ne postoji, to je obična prevara'

15.03.2023 u 09:57

Bionic
Reading

U emisiji RTL Direkt se našla Tik Tok prevara o kojoj se ovih dana pričalo. Bold Glamour, kako se zove filter, u sekundi 'pretvara' osobu u nestvarnu bez nepravilnosti na licu, savršeno bijelim zubima, makeupom, a aplikaciju je isprobala i urednica i voditeljica emisije

Vjerojatno je malo onih korisnika društvenih mreža koji svoje lice bar jednom nisu provukali kroz neki od filtera za 'popravljanje, uljepšavanje pa makar iz znatiželje. Ima ih na Instagramu, Snapchatu, TikToku, a postoje i aplikacije za uređivanje fotografija. Na temu novog TikTok filtera 'Bold Glamour' koji je uz pomoć umjetne inteligencije mnogo realističniji od dosadašnjih.

Na temu toga se prva našalila Ida Prester na Instagramu, a za potrebe emisije urednica i voditeljica RTL Direkta 'provukla' se kroz TikTok filter i podijelila dojmove.

  • +3
Mojmira Pastirčić Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

'Ako se pitate tko je ova načubljena ženska na slici pored mene, ona ne postoji, to je obična TikTok prevara o kojoj svi pričaju. Bold Glamour, tako se zove filter koji vas u sekundi iz normalne osobe pretvara u savršenu barbiku bez mane. Debela usta, prćast nosić, istaknute jagodice…Kao top model odjednom izgleda cijela vojska ljudi, barem na internetu', rekla je Mojmira Pastorčić u emisiji.