NOVI-STARI VODITELJ

Šuška se da nakon odlaska Zorana Šprajca iz RTL Direkta Mojmira Pastorčić dobiva novo pojačanje

01.03.2022 u 22:17

Bionic
Reading

Prošlog se tjedna Zoran Šprajc i službeno oprostio od emisije RTL Direkt, u kojoj je ostala sama Mojmira Pastorčić. No, čini se da voditeljica neće još dugo isti voditi sama

Iako su isprva s RTL-a tvrdili kako se ne planira uvođenje novog voditelja, nakon odlaska Zorana Šprajca, kao i da će RTL Direkt od ponedjeljka do četvrtka voditi samo Mojmira Pastorčić, iz Slobodne Dalmacije dobili su potvrdu da to ipak neće biti tako.

'Mojmira Pastorčić voditeljica je i urednica emisije RTL Direkt. Kad nije ispred kamera, kao što je bio slučaj u ponedjeljak, 28. veljače, kao i u još nekim narednim danima, RTL Direkt vodi Ivan Vrdoljak, a Mojmira tada s ekipom u redakciji aktivno priprema novi RTL Direkt koji uskoro kreće s emitiranjem', rekli su za Slobodnu Dalmaciju s RTL-a.

  • +3
Mojmira Pastorčić Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Voditelj Ivan Vrdoljak inače je, s Jelenom Pajić, voditeljski dvojac RTL-ovih Vijesti, no, povremeno je znao 'uskočiti' u RTL Direkt.

Inače, 36-godišnji Vrdoljak je nedavne operacije kralježnice neko vrijeme izbivao s malih ekrana, no sada je ponovno u top formi.