nakon višemjesečne 'borbe'

Mogu odahnuti: Kevin Costner i Christine Baumgartner službeno su razvedeni

16.02.2024 u 10:51

Bionic
Reading

Američki glumac i filmski producent i Christine Baumgartner vjenčali su se u rujnu 2004. a podnijeli zahtjev za razvod u svibnju 2023. nakon 18 godina braka. Njihova rastava sada je pravno obvezujuća budući da su oboje potpisali sporazum o razvodu u nazočnosti svojih odvjetnika

'Kevin i Christine došli su do prijateljskog i međusobno dogovorenog rješenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak', u utorak je objavio glumčev glasnogovornik Arnold Robinson.

Detalji sporazuma nisu poznati, no zna se da se par složilo podijeliti skrbništvo nad svoje troje djece. Osim toga, bivši par bio je izuzet od pohađanja tečaja suroditeljstva, ali pod uvjetom da nije bilo sporova oko pitanja skrbništva.

NETKO NA HAVAJIMA, A NETKO...

Dok mu bivša žena odmara s njegovim prijateljem, Kevin Costner djecu odveo u Aspen

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, nakon dvodnevnog saslušanja u kojem su Kevin Costner i Christine Baumgartner svjedočili, sudac je 8. rujna naložio glumcu da plaća oko 63.000 dolara mjesečno za njihovo troje djece sinove Caydena Wyatta i Hayesa Logana te kćer Grace Avery.

  • +3
Kevin Costner i Christine Baumgartner Izvor: EPA / Autor: Peter Foley

Podsjetimo, bivša 49-godišnja manekenka od njega je zahtijevala da joj isplaćuje pozamašnu svotu alimentacije uz opravdanje da su njihova djeca navikla na luksuzan lifestyle. U strahu da će se njihov boravak kod oca razlikovati od onoga što im ona može priuštiti, Baumgartner je zahtijevala da joj Costner isplaćuje više od 175 tisuća dolara alimentacije.

U međuvremenu, Christine navodno izlazi s 49-godišnjim bankarom Joshom Connorom, prijateljem i susjedom bivšeg para. Costner je u vezi s 49-godišnjom country pjevačicom Jewel od prosinca prošle godine.

IZA SEBE IMA BOGATU KARIJERU

[FOTO] Kevin Costner slavi 68. rođendan: Pogledajte kako se miljenik Hollywooda mijenjao tijekom godina

Pogledaj galeriju