zaboravio na rastavu

Teško da im itko sada povjeruje da nisu zaljubljeni: Kevin Costner i Jewel snimljeni u zagrljaju

09.12.2023 u 11:51

Bionic
Reading

Kevin Costner snimljen je s rukama nježno omotanim oko struka pjevačice Jewel tijekom njihovog nedavnog putovanja na Karibe, a upravo su te fotografije poslužile kao još jedan dokaz da su njih dvoje doista u ljubavnoj vezi

Već pola godine holivudski glumac Kevin Costner prolazi kroz rastavu braka od Christine Baumgarten s kojom je proveo čak 18 zajedničkih godina. Nakon izazova na privatnom planu, Costner se posvetio radu i seriji Yellowstone, a nakon napora slijedi i uživanje pa je otputovao na zasluženi odmor. Na odmoru na Karibima pridružila mu se i pjevačica Jewel pa je to odmah potaknulo šuškanja da su njih dvoje u vezi.

Kevin i Jewel navodno su u vezi nakon druženja na otoku Necker Richarda Bransona tijekom prikupljanja sredstava za Jewel's Inspiring Children Foundation tijekom vikenda za Dan zahvalnosti. Nova fotografija prikazuje nasmijanog 68-godišnjeg Kevina kako grli 49-godišnju pjevačicu dok ona govori u mikrofon, a naizgled se čini da mu ona sjedi u krilu.

Jewel je bila vidno dobro raspoložena u Kevinovom naručju, a dok se obraćala publici nije skidala osmijeh s lica.

TMZ je krajem prošlog tjedna pisao da su Costner i pjevačica u vezi. Zvijezda Yellowstonea, Kevin Costener, bio je na otoku radi prikupljanja donacija za tenis za Jewel's Inspiring Children Foundation, čiji je suosnivač. Također se tvrdilo da su skupa napustili događaj nakon što su svakodnevno bili jedno uz drugo.

'Definitivno se nešto događalo. Koketirali su, a kad su bili zajedno, bilo je kao da su oboje zablistali. Moglo se reći da su pokušavali biti diskretni, ali svatko tko ih je vidio mogao je reći da se nešto događa,' otkrio je izvor za TMZ.

Izvor je također podijelio da je Jewel vrlo 'izbirljiva oko toga s kim će izlaziti', ali smatra da Kevin 'odgovara zahtjevu', što znači da mu je dala zeleno svjetlo za romansu. Sudeći prema svemu, njezin sin Kase (12) kojeg je dobila s bivšim suprugom Tyjem Murrayem, također je bio na putovanju te je viđen na plaži sa slavnom mamom na njezinim fotografijama objavljenim na Instagramu.

NETKO NA HAVAJIMA, A NETKO...

Dok mu bivša žena odmara s njegovim prijateljem, Kevin Costner djecu odveo u Aspen

Pogledaj galeriju

Jewel je spomenula Costnera kada je prošlog tjedna na svom Instagramu govorila o događaju prikupljanja sredstava, rekavši da je 'bio dovoljno ljubazan da bude mentor našoj djeci ove godine.'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'