RAZVOD JE GOTOV

Christine Baumgartner nije imala izbora, morala je pristati na sve uvjete Kevina Costnera

20.09.2023 u 08:46

Bionic
Reading

Jučer se proširila vijest kako su Christine Baumgartner i Kevin Costner napokon pronašli 'zajednički jezik' u brakorazvodnoj parnici i uspjeli dogovoriti sve detalje razvoda. No, sve su glasnija šuškanja kako bivša supruga holivudskog glumca i nije imala previše izbora u cijeloj parnici, jer je sve konce vukao upravo Costner

'Kevin i Christine Costner došli su do prijateljskog i međusobno dogovorenog rješenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak', stoji u priopćenju za javnost Kevinovog glasnogovornika koji je objavljen jučer i čime je potvrđeno da je višemjesečnom natezanju napokon došao kraj.

No, čini se da nije zapravo sve završilo tako idilično i prijateljski. Navodno je, kažu prijatelji bliski Christine, ona morala pristati na sve što je Kevin Costner htio.

'Christine nije imala drugog izbora nego pristati na ono što Kevin traži, jer je on imao svu moć i držao konce u rukama. Da je nastavila sa svojom borbom, na kraju bi ostala bez svega. Rekla je da je tako kako je i da joj neće nedostajati odlasci na sud kao ni neprospavane noći. Rekla je i da je za djecu to pobjeda, jer niti jedno dijete ne želi prolaziti kroz ovakvo što, a kamoli još kroz povećalo javnosti', otkrila je osoba bliska Christine Baumgartner za Daily Mail i dodala:

  • +12
Kevin Costner i Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: AdMedia / Sipa Press / Profimedia

'Ona je bila ta koja je željela stvari riješiti izvan suda, nikada nije željela biti dijelom ovog cirkusa. Bila je to živa noćna mora i sada samo želi krenuti dalje i početi ispočetka. Želi od svoje nove kuće ponovno stvoriti dom.'

Podsjetimo, bivša 49-godišnja manekenka od glumca je zahtijevala da joj isplaćuje pozamašnu svotu alimentacije uz opravdanje da su njihova djeca navikla na luksuzan lifestyle. U strahu da će se njihov boravak kod oca razlikovati od onoga što im ona može priuštiti, Baumgartner je zahtijevala da joj Costner isplaćuje više od 175 tisuća dolara alimentacije kako bi se sva raskoš njihovog života nastavila.

IZA SEBE IMA BOGATU KARIJERU

[FOTO] Kevin Costner slavi 68. rođendan: Pogledajte kako se miljenik Hollywooda mijenjao tijekom godina

Pogledaj galeriju

Tijekom dvodnevnog sudskog postupka u Santa Barbari, kojim se krajem kolovoza određivala alimentacija za djecu, sudac je odredio mjesečne isplate koje će Kevin plaćati Christine na 63.209 dolara, što odgovara njegovom predloženom iznosu.

Uoči vijesti o njihovoj nagodbi, bivši se par ponovno trebao pojaviti na sudu ovog prosinca kako bi riješili valjanost svog predbračnog ugovora.