VRIJEME ZA NAPREDAK

Mlađak je u Strijelcu, evo što to znači za vas

18.12.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Mladi Mjesec nastupa danas, 18. prosinca 2017. na 26°31' Strijelca, a njegov će utjecaj biti snažno moduliran neposrednom blizinom Saturna i Venere. Budući da će danas u Strijelcu biti Sunce, Mjesec, Merkur, Venera i Saturn, neobuzdane i pustolovne energije ovog znaka bit će vrlo izražene.

Ova faza predstavlja kraj jednog i početak novog četverotjednog ciklusa. Konjunkcija Sunca s Mjesecom daje injekciju energije i inicijative pa je ovo izvrsno vrijeme za okretanje novog lista ili pokretanje projekta.

Mladi Mjesec u Strijelcu upravo je idealan za stvaranje pozitivnih promjena bez uznemiravanja uhodanih struktura i rutine u vašem životu. Također, možete preispitati stare navike, ponašanja i uvjerenja dok tražite nove i inventivne načine za napredak.

Ako ste zauzeti, ovaj je mlađak povoljan za ozbiljno posvećivanje postojećoj vezi, dok samcima donosi upoznavanje s nekim tko bi im mogao dugoročno mnogo značiti u ljubavnom životu.

Nepovoljne su strane ovog Mjesečevog utjecaja neumjerenost, lakomislenost i spremnost na nerazuman rizik. Mogli biste nekome naivno povjerovati, zanemariti važne detalje, propustiti rok ili zakasniti na sastanak.

Učinci današnjeg mladog Mjeseca trajat će četiri tjedna do mladog Mjeseca u Jarcu 16. siječnja. Faza Mjesečevog rasta i osvjetljavanja odvija se od 18. prosinca do punog Mjeseca u Raku 1. siječnja. Prva dva tjedna ciklusa najbolje su vrijeme za promjene i početak novih projekata.

Ovaj se mlađak ponajviše tiče rođenih u razmaku od pet dana prije ili poslije 18. prosinca, 18. ožujka, 18. lipnja ili 18. rujna. To su osobe s natalnim Suncem između na prijelazu iz Strijelca u Jarca, iz Riba u Ovna, iz Blizanaca u Raka te iz Djevice u Vagu. Njima bi idući tjedni mogli donijeti prekretnicu.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia