MANE POKAZUJE KASNIJE

Otkrijte Strijelčeve mračne strane da biste lakše izašli s njim na kraj

17.12.2017 u 19:47

Bionic
Reading

Svaki znak ima negativnih osobina, pa čak i Strijelac, koji se na prvi pogled doima kao simpatičan zabavljač i svjetski čovjek, a mane pokazuje kasnije

Netaktičnost

Strijelac je poznat po iskrenosti i otvorenosti. To je super ako vam ima nešto lijepo za priopćiti, ali ako mu se ne sviđate vi, vaše ideje ili postupci, nadrapali ste. Kad vam bezobzirno saspe sve u lice, osjećat  ćete se kao da vas je netko nokautirao. Zanimljivo, često vrijeđa nehotice i bez zle namjere.

Neodgovornost

Ova je Strijelčev krunski nedostatak. On vrlo živahno i marljivo radi ono što ga istinski zanima, ali nerado ispunjava obaveze i slabo se kontrolira. Primjerice, nemarno obavlja nezanimljive iako važne poslove, nerazumno troši, zaboravlja na obećanja i ugađa sebi nauštrb drugih.

Nemiran duh

Strijelcu brzo dosadi jedna aktivnost, sredina ili društvo. Da bi si priskrbio uzbuđenje započinje svađu sa sugovornikom, jurca s mjesta na mjesto, besciljno vrti programe na daljinskom, mahnito troši, traži priliku za preljub, ulazi u riskantne poslove, opija se ili drogira i koješta drugo.

Nestrpljivost

Ova osobina ima veze s prethodnom: dosadno mu je čekati na bilo što. Čega se god primi želi brze rezultate, a ako mu to ne uspije, pokušava ih 'ubrzati' na silu ili odustaje i baca se na drugi projekt. Ovu taktiku primjenjuje i u osobnim odnosima. Ako mu simpatija ne uzvraća pažnju, Strijelac postaje napastan i neugodan.

Pretjerana samouvjerenost

On doista misli da je rođen pod sretnom zvijezdom pa ne poduzima uobičajene mjere predostrožnosti. Ako ga upozoravate i skrećete mu pažnju na moguće štetne posljedice uzvratit će vam prezirom i uvredama. A ako upadne u probleme, do zadnjeg trena vjeruje da će se 'sve nekako riješiti'.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia