nema mira

Princ Harry učinit će ono što kraljevska obitelj od njega najmanje očekuje

02.01.2024 u 17:02

Bionic
Reading

Astrologinja je pogledala što zvijezde donose princu Harryju u ovoj godini: osim krize srednjih godina, Harryja će mučiti i pitanje smjera u kojem ide njegov život

Iako je kralj Charles odlučio pozvati princa Harryja s obitelji da dođu u Norfolk tijekom novogodišnjih praznika, čini se da ni ovaj poziv Charlesa nije urodio plodom. Sussexi su umjesto toga prije Božića proveli šest dana na odmoru u Kostariki istražujući regije Zapotal, Nandayure i Guanacaste, a Europa se nije našla među odabranim odredištima.

Iako nisu posjetili Europu, čini se da Ujedinjeno Kraljevstvo nedostaje princu koji, iako o obitelji nema puno lijepih riječi, ipak mašta o povratku u poznat kraj. Amerika navodno nije ispunila njegova očekivanja, a zato i puno vremena provodi na putovanjima.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'Nemiran je i žudi za još jednim novim početkom, što znači da će ponovno krenuti sa svojom obitelji raditi ono što kraljevska obitelj najmanje očekuje', rekla je za HELLO! astrologinja Debie koja je nekoć bila bliska s princezom Dianom. Iako trenutno vlada zatišje, astrologinja očekuje da će Harry sada učiniti neočekivano.

Vjeruje da će se u travnju Harry odlučiti na velike korake koje uključuju preseljenje. Nagađanje objašnjava Jupiterom i Uranom koji će izazvati val promjena.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: Stringer

'Njegov Mjesec nalazi se u Biku koji voli stabilnost i kako je posljednjih nekoliko godina uzdrmalo brod njegove emocionalne sigurnosti, ovaj će put stvari podići na višu razinu. Jupiter i Uran postavljaju zasjedu koja ga stavlja u središte pozornice', objašnjava.

Debbie je dodala da Harry, koji 15. rujna puni 40 godina, počinje godinu preispitujući smjer u kojem ide njegov život, a u prilog mu ne ide ni kriza srednjih godina koja će itekako utjecati na njegove životne stavove.