IZAZOVI ZA VEZU

Upoznajte tri horoskopska znaka koja je najteže voljeti

09.12.2017 u 08:17

Bionic
Reading

Imate najbolju namjeru voljeti njega ili nju. Dajete sve od sebe, ali vam predmet vaše ljubavi otežava posao. S kojim je znakovima naporno i nezahvalno biti u vezi otkrijte u ovom prilogu

Djevica

Djevice su službene, praktične i često dovoljne samima sebi. Pristupaju većini odnosa vrlo analitički i stavljaju svakoga u odgovarajuću mentalnu ladicu. Drže ljude na odstojanju dok nisu sigurne da se mogu pouzdati u njih. A to u većini slučajeva znači - nikada. Onaj kome uspije zadobiti Djevičino povjerenje može biti sretan i ponosan na svoje dostignuće.

  • +43
Poznate djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Uzbuđuje ga držanje udvarača ili partnera u neizvjesnosti oko svojih istinskih emocija i namjera. Teško ga je čitati pa druga strana može živjeti u uvjerenju da Škorpion ne zna što hoće (iako to ne mora biti istina: hoće dominirati i kontrolirati). Drugi problem je Škorpionova radoznalost, preciznije sklonost njuškanju i propitkivanju koje katkad poprima policijska obilježja. Ako sumnja u partnerovu nevjeru, makar samo misaonu, posegnut će za kaznama u rasponu od pasivne do opipljive agresivnosti.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelac

Izvrstan i zahvalan partner na kratke pruge. Zanima li vas sezonska ljubav, slobodna i neekskluzivna veza ili prijateljstvo s povlasticama, Strijelac bi vas mogao oduševiti. No, želite li nekog s kime se možete ozbiljno i dugoročno vezati, vjerojatno ćete se razočarati. Strijelac je mentalno i tjelesno aktivan, stalno u pokretu i potrazi za novim podražajima. Stalan partner lako mu dosadi, osim ako nije vrlo zanimljiv, uzbudljiv i raznovrstan. U srednjim godinama postaje krotkiji.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Još 'teških' znakova

Jarac: Nerado ili nespretno izražava osjećaje. Katkad samo želi da ispunite njegove naredbe i potom ga ostavite na miru.

Lav: U njega/nju je lako zaljubiti se, ali ne i trajno ga voljeti osim ako niste mazohist. Iscrpljuje brojnim prohtjevima i bučnim, dramatičnim scenama.

Ovan: Nestrpljiv, nagao i agresivan ako mu stvari nisu po volji. Kad je frustriran iskalit će se na najbližem, uglavnom nekom nedužnom.

Blizanci: Hirovit, nepouzdan, prijetvoran. Voli se poigravati, predomišljati i zanovijetati. Može vas staviti 'na ignore' bez objašnjenja.