usred pustinje

Mjesto koje je Emily Ratajkowski odabrala za medeni mjesec ostavlja bez daha

09.03.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Poznata manekenka i glumica Emily Ratajkowski prije dva tjedna sve je šokirala uplovivši u bračne vode nakon samo dva mjeseca veze. Iako je vjenčanje bilo skromno te mladenka nije ni nosila vjenčanicu već je odjenula žuto Zarino odijelo, par ipak nije štedio na medenom mjesecu koji je sudeći po fotografijama bio bajkovit

Emily Ratajkowski i producent Sebastian Bear-McClard prije dva tjedna zakleli su se jedno drugome na vječnu ljubav u gradskoj vjećnici u New Yorku.

Iznenadno vjenčanje nakon samo dva mjeseca veze mnoge je ostavilo u čudu, a obožavatelji su se još više iznenadili kad su vidjeli da manekenka toga dana nije ni izgledala kao tipična mladenka. Naime, nosila je Zarino odijelo boje senfa iz aktualne kolekcije, košta samo 1200 kuna, dok je mladoženja nosio tamno plavo odijelo i sunčane naočale. I dok se za vjenčanje nisu posebno pripremali i izdvajali velike cifre, na medenom mjesecu ipak nisu štedjeli.

Tek vjenčani mladenci otputovali su u luksuzni resort u Utah koji se nalazi ured pustinje. Osim zbog svoje lokacije, ovo je mjesto posebno po još mnogo toga.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spektakularni resort koji se proteže na nekoliko tisuća kvadrata nudi svojim gostima nevjerojatno iskustvo, mir i tišinu. Noćenje u ovom hotelu može stajati i do 8800 dolara (57.200 kuna), što za mladi par ne predstavlja problem budući da su oboje vrlo uspješni u svojim poslovnim pothvatima.

Naime, Emily je jedno od najtraženijih lica za reklamne kampanje donjeg rublja ili kupaćih kostima, a nedavno je na tržište izbacila i vlastitu liniju istih koja je već oduševila brojne fanove.

Resort u kojem su odsjeli nekoliko dana oduševio je zaljubljene golupčiće. Uživali su u masažama, kupkama, sauni kao i privatnim bazenima u koje se ulazi direktno iz sobe. Cijelu atmosferu putem Instagram profila podijelila je atraktivna 26-godišnjakinja.

Bijele stijene i nepregledna pustinjska oaza koja okružuje resort pružaju nesvakidašnje iskustvo, a topla klima stvara još bolji ugođaj. 

Isto mjesto obožavaju i brojni drugi poznati američki glumci i pjevači, pa je tamo nedavno uživala i glumica Gwyneth Paltrow sa svojim zaručnikom Brad Falchuk.