VRUĆE IZDANJE

Gola Emily Ratajkowski krasi naslovnicu novog broja Vanity Faira

21.02.2018 u 19:24

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski svoje je obožavatelje na Instagramu počastila serijom vrućih fotografija koje je snimila za španjolsko izdanje časopisa Vanity Fair, čiju naslovnicu krasi u pozi s rukom preko golih grudi

Ljepotica koja je nedavno izjavila da se najbolje osjeća kada na sebi nema ništa, za španjolsko izdanje časopisa Vanity Fair pozirala je potpuno gola, a dijelom fotografija razveselila je obožavatelje na Instagramu. 

@vanityfairspain by #NormanJeanRoy

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

@vanityfairspain

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Ratajkowski se ni ranije nije ustručavala pokazati u golišavim izdanjima, a svojedobno je u jednom intervjuu objasnila kako seksualnost i njezino iskazivanje smatra oblikom feminizma. 

@vanityfairspain

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily se proslavila pojavljujući se u toplesu u spotu 'Blurred Lines' Robina Thickea, nakon čega je počela karijeru u manekenstvu. Trenutno je jedan od najtraženijih modela za donje rublje, a odnedavno ima i vlastitu liniju kupaćih kostima koje rado i sama nosi. 

  • +7
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta već je tri godine u vezi s glazbenikom Jeffom Magidom. Trenutno uspješno gradi i filmsku karijeru. Uskoro ćemo je tako gledati u filmovima 'Feel Pretty' s Amy Schumer, 'Lying And Stealing' i 'Welcome Home'.