agonija je iza nje

Mirna Zidarić: 'Kako se fizički i mentalno oporaviti nakon koronavirusa? Moj odabir je u suradnji s prirodom'

20.07.2020 u 09:10

Bionic
Reading

Poznata sportska novinarka na HTV-u nedavno je dobila rezultate najnovijeg testa na koronavirus kojim se zarazila na Adria Touru u Zadru i odahnula jer su bili negativni. Sada se osjeća dobro, sve loše je iza nje, a trenutno skuplja snagu i energiju na najljepši mogući način - boraveći na moru

U svojoj dalmatinskoj oazi, Primoštenu gdje ima obiteljsku kuću, Mirna Zidarić uživa u suncu i moru, a tjedne borbe i iscrpljenosti od koronavirusa nadoknađuje vježbanjem. Pratiteljima na društvenim mrežama je pokazala kako je neuništiva duha i da nema druge nego se uhvatiti u koštac s održavanjem kondicije. 'Moj odabir je u suradnji s prirodom i daleko od svih.', poručila je pored jedne od fotografija.

'Ako vam se ideja (ne i izvedba) učinila poznatom - u pravu ste postoje tako neki istinski olimpijski besmrtnici koji i nakon umirovljenja svojom ostavštinom inspirativno djeluju čak i kada to, s obzirom na godine i okolnosti, najmanje očekuješ', napisala je pored nekoliko na kojima vježba sa suhim deblom a što ju je asociralo na Ivicu Kostelića i njegovo vježbanje na Sljemenu. Slavni skijaš joj je u komentarima s emotikonom pokazao podršku. To su učinili i brojni drugi Mirnini pratitelji koji joj šalju tople riječi za još bolji oporavak.

Sportska novinarka i urednica stigla je na more prije desetak dana kada je na društvenim mrežama poručila: 'Da vam ne bi bilo neugodno jer bježite od mene kada me sretnete ili iznenada mijenjate smjer kretanja - ja sam pobjegla od vas'. Podsjetimo, s koronavirusom se zarazila na Adria Touru u Zadru i dva tjedna je provela u samoizolaciji daleko od svojih sinova. Premda je imala blage simptome, ipak nisu bili zanemarivi, no sada napokon može odahnuti.