duhovita novinarka

Mirna Zidarić je 'nasamarila' svoje pratitelje': 'Sad kad sam pridobila vašu pažnju...'

20.12.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Instagram profili brojnih poznatih licaveć danima pršte od fotografija blagdanskog ugođaja. Mnogi se hvale svojim raskošnim uređenjima i okićenim drvcima, a veliki broj je i onih koji u božićno vrijeme vole priređuju tzv. giveaway i darivaju vjerne pratitelje raznim sponzorskim darovima. Jedno od zaštitnih lica sportskog programa HTV-a našalilo se na tu temu

'Sad kad sam pridobila vašu pažnju, a vi se ponadali da vam se smiješi šareni artikal omotan blještavim adventskim lampicama jer navikli ste samo klikati, lajkati, tagirati, skrolati, od ekrana se ne odvajati, ipak slijedi nešto znatno bolje', piše na počeku objave Mirna Zidarić.

'Jer jedini istinski i bezvremenski giveaway nudi vam priroda. Njezina darežljivost je beskrajna i iznimna, ona je eliksir života, a za uzvrat ne traži mnogo, već samo vašu želju da ju otkrijete, poštujete i iz nje crpite snagu, moć i radost življenja', pojasnila je u nastavku sportka novinarka. Na fotografiji je se može vidjeti kako izvodi joga vježbu a snimljena je na Žumberku.

Poznato je da je Zidarić u fantastičnoj tjelesnoj formi te ima zavidnu liniju zahvaljujući jogi zbog koje je doživjela promjene ne samo u fizičkom nego i u psihičkom smislu. Jogu vježba svugdje, rado pokazuje svoju gipkost.

'Drago mi je ako se nekome sviđa moj vizualni izričaj, ali to je u konačnici stvar osobne higijene. Time nisam nimalo opterećena, a posebno ne na način da bi se za pomoć obraćala estetskim kirurzima što je u posljednje vrijem postalo 'must have'. Žao mi je što mediji forsiraju beskrajnu ispraznost umjetne ljepote koja graniči s ozbiljnim psihijatrijskim dijagnozama i zapravo je poziv upomoć, no kada jednog dana vrijeme pokaže sve negativne aspekte takvih postupaka za mnoge će biti kasno', ispričala je ranije za tportal.

  • +4
Mirna Zidarić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album