puna je ideja

Mirna Zidarić postaje prava maherica u izradi božićnih dekoracija

02.12.2021 u 13:51

Bionic
Reading

Predblagdansko je vrijeme i mnogi već odavno promišljanju dekoracije implementirati u svoj životni ili radni prostor. Detalja koji je postao nezaobilazan je adventski vijenac koji se nerijetko nađe kao ukras i na ulaznim vratima. Teško ga je neprimjetiti, a njegovih izdanja, verzija ukrašavanja na temu blagdana zbilja je mnogo. Novinarki sportske redakcije HRT-a, na sreću, ne nedostaje inspiracije

Mnogi uživaju u 'najčarobnijem' dobu godine i ne vide razlog zašto ga ne bi rastegnuli da traje što je duže moguće pa su već odavno prostore u kojima borave okitili božićnim dekoracijama. Mirna Zidarić je definitivno među takvima. Ona se nedavno pratiteljima pohvalila kako je izradila ljupki vjenčić, a sada je otišla korak dalje.

'Najljepše je kad sam napraviš. Vrijeme je za mali obrt', našalila se sportska novinarka pokazujući svoj najnoviji uradak. U stiliziranju je otišla korak dalje pa je svoj advenski vijenac za vrata oplemenila osušenim plodovima voća, granama bobica i lišćem. Dominira blagdanska crvena boja, srčeka i mašnice od tkanine.

Mirna će u siječnu proslaviti 52. rođendan. Svojedobno je progovorila o temama koje muče mnoge žene, a tiču se estetskih korekcija kojima se neke podvrgavaju kako bi zadržale mladenački izgled.

'Diva si ako ne izgubiš sebe, imaš hrabrosti ne pristati na financijski unosan posao, pa makar to bio i potencijalni Oscar (u bilo kojem sektoru) jer smatraš da nije u skladu s tvojim ja – E pa, zovite me ludom, ali ja sam u svom malom mikrokozmosu diva. Odbila sam nešto vrlo unosno i izazovno, ali sam ostala vjerna sebi, čak i onoj od prije 30 godina... Iako izgledam tek nijansicu drugačije', poručila je tada na kraju podulje objave.

  • +4
Mirna Zidarić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album