ima spretne ruke

Mirna Zidarić već je spremna za Advent, pokazala je svoju kreativnu stranu

19.11.2021 u 12:01

Bionic
Reading

Znamo da je vrsna sportska novinarka, da je vješta s jogom, a dobro joj ide i ručni rad. Sportska novinarka HTV-a ponesena predbožićnim ozračjem koje već naveliko vlada u trgovinama i shoping centrima, odlučila je svoj dom ukrasiti nečime za što je sama zaslužna

Najljepše doba godine stiže, u zraku se već pomalo osjeća duh božićnih blagdana. Običaji i stara tradicija ostavlja kićenje bora za Badnju večer, ali to ne znači da svoj dom mnogi neće krenuti ukrašavati ranije. Dokazano je da osobe i obitelji koji krenu ranije kititi prostorije svog stana ili kuće podižu svoje raspoloženje i postaju radosniji.

Na ukrašavanje doma za predstojeće blagdane ne mora se nužno potrošiti puno novca. Potrebna je volja, vještina, ljubav i strpljenje, a toga se drži i Mirna Zidarić.

U obližnjoj trgovini ugledna sportska novinarka nabavila je sav potreban pribor i bacila se na posao. Sudeći prema fotografijama koje je kasnije podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama, izrada takvih ukrasa očito joj ide od ruke jer je za čas posla izradila ljupki vjenčić, a možda njezin primjer potakne i druge na takvo što.

  • +4
Mirna Zidarić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL