predah od obaveza

Nije teško: Mirna Zidarić jako dobro zna što je potrebno za potpuno opuštanje

25.10.2021 u 08:49

Bionic
Reading

Poznatu novinarku HRT-ove sportske redakcije već smo više puta imali priliku vidjeti kako uživa ali i kako trenira u prirodnom okruženju, osobito onom morskom. Ovog puta je vježbala na Žumberku i onima koji koji to još ne znaju, opisala je što je potrebno za opuštanje i uživanje u umirujućem ozračju

'Ponekad vam se može učiniti da se teško uskladiti s prirodom, ali ništa lakše, vjerujte mi… Za to je potrebno samo: imati slobodan dan, lijepo vrijeme, dobru vidljivost, proporcionalno raspoređene oblake, raspoloženog fotografa, prijatelje koji ti bezrezervno otkrivaju horizonte, osobu koja iza ugla priprema roštilj i moli te da ne smetaš…', piše Mirna Zidarić u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu.

Dodala je i kako ništa 'drugo ne preostaje nego obratiti se umirujućoj prirodi i zahvaliti na divoti te da preporuča i preporučam tako svakog jutra, jer je iscjeljujuće. Na fotografijama se može vidjeti kako izvodi više joga položaja. Već je mnogima poznato kako se sportska novinarka jogom bavi već dugi niz godina, a više puta je isticala i njezine dobrobiti.

'U životu sam se našla u situacijama kad sam imala dojam da sam lik u humoreski 'Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja', kad mi je sve bilo neshvatljivo i osjećala sam se kao usamljeni sanjar. Dosta sam emotivna i često sam se zbog nemoći znala i rasplakati, no otkad sam otkrila jogu, nema šanse da me nešto toliko izbaci iz takta. Stvari koje su me prije dvije godine bacale u neraspoloženje sad uopće ne doživljavam', rekla je jednom prilikom za Večernji list.

  • +4
Mirna Zidarić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL