u vezi od 2019. godine

Miljenik Dinamovih navijača Luka Ivanušec ljubi kćer bivšeg reprezentativca

26.07.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Igrač Dinama Luka Ivanušec od 2019. godine u vezi je s Tijom Vugrinec, kćerkom nekadašnjeg miljenika maksimirske publike, Davora Vugrinca

Luka Ivanušec jučer je odigrao jednu od najboljih utakmica svoje karijere, zabivši tri pogotka u 4:0 pobjedi Dinama protiv Astane, a njegova uspješna večer u 2. pretkolu Lige prvaka razveselila je i njegovu djevojku Tiju Vugrinec.

Naime, jučerašnji heroj maksimirskih tribina veliku podršku ima u kćeri bivšeg igrača Dinama i hrvatskog reprezentativca Davora Vugrinca s kojom se upoznao u rodnom Varaždinu.

Tia je završila privatni studij u Zagrebu, a svijet nogometa dobro je upoznala odrastajući uz oca nogometaša sa zapaženom inozemnom karijerom okrunjenom s 28 nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

U javnosti su se prvi puta zajednički pojavili na božićnom domjenku Dinama 2019. godine te od onda redovito možemo vidjeti Tiju kako s tribina bodri 24-godišnjeg veznjaka.

  • +5
Luka Ivanušec i Tia Vugrinec Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Poznato je i kako par u slobodno vrijeme voli putovati, a uskoro bi mogli promijeniti adresu s obzirom na to da za Lukom vlada veliki interes diljem Europe, ponajviše od rotterdamskog Feyenoorda koji pokušava isposlovati transfer u vrijednosti manjoj od traženih 12 milijuna eura.