NE KRIJE SREĆU

U društvu najdražih: Iva Šarić podijelila trenutke obiteljske idile na Mikonosu

03.07.2023 u 17:39

Bionic
Reading

Dok se njezin dragi nalazi na pripremama s Modrima, bivša manekenka Iva Šarić na Instagramu se prisjetila njihovog zajedničkog uživanja na omiljenoj ljetnoj destinaciji slavnih - grčkom otoku Mikonosu

Između fotografija stajlinga, kojim nerijetko dominiraju najpoželjniji modeli dizajnerskih torbi, diplomirana ekonomistica i bivša manekenka Iva Šarić nerijetko podijeli fotografije obiteljskih trenutaka, kao što je učinila ovog ponedjeljka.

Novom serijom fotografija Šarić se prisjetila nedavnog boravka na jednoj od omiljenih destinacija slavnih, grčkom otoku Mikonosu, a na prvoj fotografiji iz svoje posljednje objave pozira sa zaručnikom, reprezentativnim napadačem Brunom Petkovićem.

Sportskom izdanju nogometaša Dinama, lijepa Iva parirala je u minijaturnom kompletu s uzorkom specifičnim za modni potpis talijanske luksuzne kuće Missoni. Ovoj dizajnerskoj opravici, kao stvorenoj za ljetne vrućine, pridružila je par natikača s platformom, čiji je logotip na remenju otkrio da je riječ o modelu s potpisom francuske modne kuće Chloe.

Ljubavna priča poznate manekenke i nogometaša započela je 2019. godine, kada ga je ugostila u HRT-ovoj emisiji ‘Klub 7’. Iva mu je tada postavila i privatna pitanja, među ostalim o ljubavnom statusu.

Prije Petkovića, od 2012. do 2017., Iva Šarić bila je u braku s bivšim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim ima dvojicu sinova - Carlosa i Leona.

  • +3
Iva Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic//PIXSELL

U travnju 2021. godine par je dobio sina Adriana, koji je unio puno veselja u njihove živote.

'Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako, jako smo dobar tim', svojedobno je izjavila u razgovoru za emisiju 'In Magazin' Nove TV.