zadarski gušti

Romantični odmor u troje: Helena Matić pokazala kako se uživa u Zadru

10.07.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Ljeto je vrijeme kada svi žele ugrabiti što više dana na moru, a to čine i Dominik Livaković i njegova supruga Helena. Lijepa Zagrepčanka na Instagramu je otkrila da par uživa u Zadru, a s pratiteljima je podijelila i jedan trenutak njihovog romantičnog izlaska

Da je Dominik Livaković pravo 'zadarsko dite' znaju i ptice na grani, a Zadar se uvukao pod kožu i njegovoj lijepoj Heleni koja s Livijem koristi svaki slobodan trenutak za bijeg u južnije krajeve. Jedva su dočekali da našem vrataru završi sezona pa da zagrebačku adresu zamijene onom zadarskom, a druženja presele na terase pokraj mora.

Livaković i Matić prije nekoliko su dana proslavili i prvu godišnjicu braka, a lokacija njihovog bajkovitog vjenčanja također je bio Zadar. Lijepa Helena sada je na Instagramu s pratiteljima podijelila trenutak njihove idile i pokazala kako izgleda romantika na zadarski način.

Par se počastio izlaskom u poznati zadarski restoran Foša, a romantično ozračje izlasku dala je maslina, more i poznati zadarski zalazak sunca. Poznatom paru pridružio se i njihov psić Cruz bez kojeg im je teško zamisliti svakodnevicu.

Ovaj riblji restoran uvučen u gradske bedeme i inače je omiljeno odredište mnogih sportaša pa je tako tamo objedovao i Borna Ćorić, ali i Ivan Perišić i Ivica Olić u društvu supruga.

Osim uživanja, pred Livakovićem su ovog ljeta i neke veće odluke, a tiču se kluba u kojem će nastaviti graditi svoju karijeru.

Iako se nakon Katra pisalo da Livaković putuje za Bayern ili Manchester, naš je Livi još uvijek na vratima Dinama, a sada se priča da je za njega zainteresiran i saudijski Al Nassr, isti klub u kojem će od sljedeće sezone zaigrati i naš Brozović.

U DRUŠTVU NAJMILIJIH

Uzeo je Arapima milijune i sad uživa; evo gdje odmara Marcelo Brozović

Pogledaj galeriju