DETALJ KOJI PUNO TOGA GOVORI

Melania Trump ovim je nepromišljenim potezom ponovno podgrijala sumnje o neslaganju s Ivankom Trump

20.01.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Tijekom posljednjeg govora predsjednika Donalda Trumpa, jedan je detalj posebno privukao pažnju javnosti i ponovno dao razlog za sumnju u ne tako bajkovite odnose unutar obitelji. Netom prije no što će ući u helikopter i uputiti se ka zračnoj luci iz koje će poletjeti u svoj ljetnikovac Mar-a-Lago na Floridi, sad već bivši američki predsjednik pozdravio se sa članovima svoje obitelji, ali ne i prva dama koja je ostala poprilično suzdržana

Donald Trump se javnosti obratio u svom posljednjem govoru u ulozi američkog predsjednika, najavivši skorašnji povratak na političku scenu. Pozdravio se s javnosti, a potom se zajedno s prvom damom Melanijom Trump povukao s pozornice i krenuo ka helikopteru.

Lijepa Slovenka se stepenicama spustila prva, zastavši kako bi mahnula Trumpovim simpatizerima, a odmah nakon nje i sad već bivši predsjednik koji se, prije nego što je ušao u helikopter Marine One, odlučio pozdraviti sa svojom djecom koja su mu sve ove godine bila velika podrška.

  • +11
Melania Trump odlazi iz BIjele kuće Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Međutim, Melania nije imala istu namjeru. Dok je Trump svoju djecu, Ivanku, Erica, Donalda Jr. i Tiffany izgrlio i izljubio, prva dama se držala po strani, a Trumpovoj djeci je sa zadrškom tek mahnula i nastavila svojim putem.

Govor predsjednika Donalda Trumpa Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Mnogi su imali priliku primijetiti kako je Melania osmijehom počastila tek dio Trumpovih nasljednika, izbjegnuvši kontakt očima s Trumpovom desnom rukom i mezimicom Ivankom. No, ni Ivanka nije pokazala želju da se pozdravi sa svojom maćehom. Nakon što je poljubila oca, obratila se svom suprugu Jaredu Kushneru, a potom spustila pogled ka dolje.

Ovime su ponovno pokrenula glasine o njihovu lošem odnosu. Između Trumpovih miljenica već dugo bukti rat. Tako barem tvrdi Stephanie Winston Wolkoff, bivša savjetnica Melanije Trump, koja je nedavno otkrila detalje zapetljanog odnosa između prve dame i njezine pokćerke Ivanke Trump, o kojemu se u nekoliko navrata pisalo u medijima.

U listopadu je objavila novu knjigu naziva 'Melania & Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady' u kojoj tvrdi kako između Trumpovih miljenica postoji 'zla krv'.

U intervjuu je Wolkoff opisala kako se Ivanka miješala u Melanijine poslove, angažirajući osoblje koje je bilo povjereno Melaniji, mameći ga da radi za nju. To je razljutilo Melaniju do te mjere da je Ivanku i njezine saveznike nazivala 'zmijama', tvrdi Wolkoff.

'Princeza je Melaniju htjela učiniti nevažnom. I znate, Melania ih naziva zmijama. Jared i Ivanka učinit će sve da dobiju ono što žele', izjavila je Wolkoff, komentirajući kako je Melanija smatrala zabrinjavajućom činjenicu da su Ivanka i njezin suprug Jared Kushner postavljeni na visoke položaje, iako za te funkcije nisu kvalificirani.