JAVNA KRITIKA

Melania Trump napokon priznala u čemu se sve ne slaže sa suprugom Donaldom Trumpom

06.10.2018 u 20:18

Bionic
Reading

Prva dama Amerike na prvom je službenom samostalnom putovanju otkako je njezin suprug, Donald Trump postao predsjednik. Posjet Africi završila je u Egiptu, odakle se obratila novinarima i progovorila o suprugu i njegovim lošim navikama

Melania Trump prije nekoliko je dana doletjela u Afriku gdje je započela svoje prvo samostalno diplomatsko putovanje. Prva dama u manje od tjedan dana posjetila je Ganu, Malaviju, Keniju i Egipat.

Melania je oduševila svijet i Amerikance svojim angažmanima po Keniji, gdje je posebne simpatije zaradila obilaskom safarija, hraneći sloniće. No pravi spektakl, prva dama ostavila je za sam kraj svog povijesnog putovanja.

Melania Trump Izvor: Pixsell / Autor: TAREK WAJEH/DPA/PIXSELL

Ispred piramida u Kairu, elegantna i dotjerana od glave do pete, gospođa Trump obratila se novinarima i odgovorila na sva postavljena pitanja.

Kazala je da joj je petodnevno putovanje po starom kontinentu bilo nezaboravno te da svojom administracijom želi pokazati svijetu da joj je stalo. Melania se potom osvrnula na komunikaciju predsjednika Donalda Trumpa putem društvene mreže Twitter.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Ne slažem se uvijek sa stvarima koje objavljuje na Twitteru i to mu kažem. Iskreno mu kažem svoje mišljenje i dam dobronamjeran savjet. Nekada me on posluša, a nekad ne ali ja imam svoj glas i stavove i važno mi je da mogu izraziti što mislim.'