AFRIČKA TURNEJA

Melania Trump uživa u ulozi u kakvoj je dosad nismo vidjeli

05.10.2018 u 21:18

Bionic
Reading

Prva dama Sjedinjenih Država Melania Trump nalazi se u posjetu Africi, a uvijek elegantna supruga Donalda Trumpa privlači pozornost gdje god da se pojavi

Lijepa prva dama rođena u Sloveniji uživa u svakom trenutku svoga samostalnoga posjeta Africi gdje je između ostalog zadobila simpatije hraneći male slonove s bočicom. Melania je zatim otišla u kratki safari u Keniju, što je treća etapa njezine samostalne afričke turneje.

Opuštena i nasmiješena bivša 48-godišnja manekenka posjetila je Zakladu Davisa Sheldricka za divlju faunu (DSWT), poznatu po pokretanju metode spašavanja slonića bez roditelja u Keniji.

Zatim je Prva dama u terenskom automobilu krenula u divljinu nacionalnog parka Nairobija, a potom je posjetila i grad.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Njezina turneja uglavnom posvećena djeci je kroz kampanju 'Be Best' počela u utorak 2. listopada u Gani gdje je posjetila pedijatrijsku bolnicu, a zatim je otišla u Malavi.

U četvrtak je iz Bijele kuće američki predsjednik Donald Trump na Twitteru pohvalio rad svoje supruge tijekom te afričke turneje. Strani mediji pak komentiraju kako Melaniju dosad nismo nikad vidjeli tako dobro raspoloženu te da ne skida osmijeh s lica.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Radi se o prvoj samostalnoj međunarodnoj turneji Melanije Trump koja će glamuroznoj prvoj dami omogućiti izgraditi vlastiti diplomatski put

Nakon Kenije, gospođa Trump koja je uglavnom u drugom planu u odnosu na svojeg supruga, posjetit će Egipat.

Glasnogovornica Stephanie Grisham kazala je da će afrička turneja prve dame biti 'diplomatskog i humanitarnog karaktera" i fokusirana na njezinu kampanju #BeBest posvećenu djeci.

Inače, zanimljivo je kako je Kenija, domovina oca bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, jedna od zemalja najviše naklonjenih Sjedinjenim Državama i Donaldu Trumpu, pokazalo je nedavno istraživanje instituta Pew Research.

Anketa je pokazala da 70 posto Kenijaca ima pozitivno mišljenje o Sjedinjenim Državama i da ih 56 posto vjeruje Donaldu Trumpu.