NIŠTA OD POKLONČIĆA

Meghan Markle uživala je u posebnom kraljičinom tretmanu no onda je stigla zabrana koja joj se nikako nije svidjela

25.09.2022 u 20:35

Bionic
Reading

Iako se 'prema van' možda nije činila takvom, kraljica se cijelog života trudila prihvatiti nove članove u svoju veliku obitelj i pružiti im dobrodošlicu, stoga ne čudi da je isto radila i s Meghan Markle

Želeći podržati svakog tko se uda za člana njezine obitelji, kraljica je dala uistinu sve od sebe da dobro upozna odabranicu svog omiljenog unuka, princa Harrya. Ne treba čuditi da je od samog početka Elizabeta o Meghan Markle imala apsolutno sve informacije, a bila je i svjesna da bi njezino otac, Thomas Markle, mogao predstavljati veliki problem za cijelu monarhiju.

Kraljicu je jako brinula činjenica da njezin unuk nije upoznao svog budućeg punca, kao i da Meghan ne razgovara s ocem, s onda se sve dodatno zakompliciralo kada je Thomas Markle prodao dogovorene paparazzo fotografije medijima. Iako je kraljica rijetko intervenirala, trudila se razgovarati i riješiti situaciju s Meghan i Harryjem.

'Kraljica je smatrala da bi Meghan trebala riješiti stvari sa svojim ocem, kao i da je Harry trebao upoznati Thomasa prije vjenčanja. Mislila je da se cijela stvar mogla puno bolje riješiti', otkrio je za novu knjigu Katie Nicholl izvor blizak kraljevskoj obitelji.

  • +13
Princ William, Kate Middleton, princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

No, kraljica tu nije stala s naporima da se uključi Meghan Markle u kraljevsku obitelj i da se ona u njoj osjeća dobrodošlom. Upravo zbog toga 2018. je organizirano i putovanje u Chester, a sve kako bi se kraljica i Meghan mogle bolje upoznati i zajedno pojaviti u službenom kraljevskom posjetu.

Nova vojvotkinja od Sussexa od kraljice je dobila poziv da s njom putuje kraljevskim vlakom, a tu čast prije nje nisu dobili ni prinčevi William i Harry, kao ni Kate Middleton. To pojavljivanje bilo je iznimno uspješno, no uskoro se Meghan suočila s prvim kritikama.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju

Naime, Meghan je prozvana zbog svoje garderobe, u kojoj su se nalazile kreacije Givenchyja, Rolanda Moureta i Emilije Wickstead, zbog čega su joj savjetnici u Palači rekli kako bi, poput Kate Middleton, i ona trebala nositi dizajnersku odjeću u kombinaciji s onom visoke ulične mode, ali i da bi, kao kraljica, trebala reciklirati.

To se Meghan nikako nije svidjelo, baš kao ni trenutak u kojem joj je postalo zabranjeno primati besplatnu odjeću i skupocjene poklone, budući da to članovi kraljevske obitelji ne smiju uzimati.