DOSTA JOJ JE

Meghan Markle odlučila se na drastičan korak i ocu dala ultimatum

11.12.2018 u 14:48

Bionic
Reading

Čini se kako mirenju Meghan Markle i njezina oca Thomasa Marklea još uvijek nećemo svjedočiti, a vojvotkinja od Sussexa, koja je sada već u visokom stupnju trudnoće, više se sa svime time ne želi zamarati, stoga se odlučila na drastičan korak

Ne prestaje saga vezana uz Meghan Markle i njezinu američku obitelj s očeve strane. Ako je vjerovati Vanity Fairu, Meghan i njezin otac Thomas Markle imali su tek jedan telefonski razgovor otkako se ona u svibnju udala za princa Harryja, a čini se da on ipak možda neće biti i posljednji.

Šuška se kako je vojvotkinja od Sussexa svom ocu postavila ultimatum, ukoliko želi da se njihov odnos popravi, koji je on već prekršio ovog vikenda, dajući izjavu za Daily Mail i pokazujući medijima privatne čestitke koje mu je slala tijekom godina odrastanja.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

'Meghan mu je jasno dala do znanja da se njihov odnos može popraviti samo ako prestane govoriti za medije. No on i dalje nastavlja po svom, stoga je ona shvatila da mu ne može vjerovati', otkrio je izvor blizak vojvotkinji od Sussexa.

Od kraljevskog vjenčanja Thomas Markle već je nekoliko puta progovorio za medije, otkrivajući detalje koji se nikome nisu svidjeli, osobito ne one vezane uz samu kraljevsku obitelj. U većini intervjua pokušao se pokazati u najboljem svjetlu, zapravo okrivljujući svoju kćer za sve. Meghan Markle prelazila je preko svih njegovih istupa na jednostavan način - nije se oglašavala na tu temu, no čini se kako joj je sada sve to dojadilo.

Prema pisanju Vanity Faira, navodno jedina osoba koja može pomiriti dvije zavađene strane, oca i kćer, njezina je majka Doria Ragland, no sve to neće se dogoditi dok Thomas Markle ne prestane razgovarati s novinarima.

'Meghan je rekla i da on mora prekinuti sve kontakte s ostatkom svoje obitelji, počevši od njezine polusestre Samanthe Markle, koju krivi za većinu problema koje ima s ocem. Problem je u tome, što god da Samantha napravi, ona je još uvijek Thomasova kći, stoga je to teška odluka, a što se tiče medija, on tvrdi kako je to jedini način da privuče Meghaninu pažnju', zaključio je izvor blizak Meghan Markle.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža