SVE JE ZASJENILA

Nenajavljena gošća: Meghan Markle sve iznenadila pojavivši se na dodjeli modnih nagrada

11.12.2018 u 09:48

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli britanskih modnih nagrada u Londonu pojavile su se bojne svjetske face u stajliš izdanjima, ali kada se na pozornicu popela posebna, nenajavljena gošća, svi su pali u drugi plan. Meghan Markle u crnoj toaleti odala je počast dizajnerici svoje vjenčanice, a evo što je poručila u svom govoru

U londonskom Royal Albert Hallu u ponedjeljak navečer održana je prestižna dodjela britanskih modnih nagrada na kojoj su se okupile brojne zvijezde. Holivudske glumice, manekenke, pjevačice i biznismene, u jednom je trenutku zasjenila nenajavljena gošća.

Bez pratnje supruga Harryja, na modni je spektakl stigla vojvotkinja Meghan Markle. Zablistala je u dugoj crnoj toaleti francuske modne kuće Givenchy, zlatnim sandalama TamarE Mellon te primjerenim zlatnim nakitom. Ovaj nesvakidašnji posjet modnom događaju, što inače nije običaj za članove kraljevstva, Meghan je opravdala odlukom da oda počast omiljenoj dizajnerici Clare Waight Keller.

View this post on Instagram

Cantik #meghanmarkle 💕💕

A post shared by Angelina J Theresa (@angelinajt) on

Inače 48-godišnja Keller britanska je dizajnerica koja radi za francusku modnu kuću Givenchy te je ovoga puta osvojila nagradu dizajnerice godine, a ista je bila zaslužna za vjenčanu haljinu Meghan Markle ovoga proljeća.

Upravo je trudna vojvotkinja kojoj se u crnoj haljini posebno istaknuo trbuščić, proglasila pobjednicu i održala kratki prigodni govor.

‘Velika je čast biti ovdje, slaviti Britaniju i britanske dizajnere, u mom novoj domu, Ujedinjenom Kraljevstvu. Lijepo je vidjeti toliko poznatih lica, neke od vas znam već jako dugo’, započela je Meghan, a njezine su riječi pratili gromoglasan pljesak i usklici oduševljenja iz publike. Novopečena vojvotkinja kazala je kako je svaki od nas duboko povezan s onime što nosi od odjeće.

‘To se svodi na emocionalnu vezu, a za mene je moda zapravo podržavanje drugih, a posebno žena. Pri odabiru dizajnera godine nije bitno da je on samo kreativan, zanimljiv i predan poslu već se tu radi i o njegovim vrijednostima. Upravo me time osvojila Clare i zato sam od prvog momenta znala da ćemo još dugo surađivati’, objasnila je Meghan, koja je na pozornici jednostavno blistala od sreće i zadovoljstva.

Kao i uvijek svoj je govor izvela odlično i bez ijedne greške te staloženo. Ponovno je dokazala da joj javni nastupi leže i da nema problema s tremom pred mnoštvom ljudi.

  • +13
Meghan Markle trudnički trbuh Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono što su mnogi brzo primijetili je i njezina manikura na rukama i nogama. Crni upadljivi lak za nokte nešto je što do sada nismo imali prilike vidjeti kod članica kraljevske obitelji, jer je prema saznanjima sama kraljica Elizabeta protivnik takvih trendova. No čini se da Meghan sve manje brine o pravilima monarhije.