Jedini na NJEZINOJ STRANI

Ovime je princ Charles otkrio što doista misli o snahi

11.12.2018 u 06:45

Bionic
Reading

U Velikoj Britaniji ne prestaju nagađanja o netrpeljivosti prema posljednjoj pridošlici Meghan Markle na britanskom dvoru. I dok je, govori se, velik animozitet između nje, princa Williama i Kate Middleton, princu Charlesu njegova je druga snaha, čini se, prirasla srcu

Iako ne djeluje kao osoba koja pretjerano iskazuje svoje emocije, princ Charles jednim je potezom oduševio sve, a osobito svoju drugu snahu Meghan Markle. Naime, kako je otkrila kraljevska dopisnica za Daily Mail, Rebecca English, u dijelu Clarence Housea, službene rezidencije princa Charlesa, odnedavno je postavljena nova, crno-bijela fotografija.

Riječ je o fotografiji s kraljevskog vjenčanja godine, trenutku u kojem princ Charles predaje Meghan Markle svome sinu, princu Harryju, ispred oltara u kapelici St. George.

'Fotografija je zaista prepuna emocija i pokazuje koliko mu je značio taj trenutak', otkrila je Rebecca English. Sam princ Charles, nakon cijelog skandala s Thomasom Markleom, ocem Meghan Markle, dobio je čast da svoju buduću snahu otprati do oltara.

Inače, fotografiju s vjenčanja u jednoj od soba Buckinghamske palače postavila je i sama kraljica Elizabeta II.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia