OTVORENO O MEGHAN

Thomas Markle potvrdio nagađanja iz palače: 'Moja kći zna biti zahtjevna'

10.12.2018 u 11:11

Bionic
Reading

Proteklih dana naveliko se šuška o nepodnošljivim zahtjevima Meghan Markle koje njezini suradnici ne mogu pratiti. Već druga asistentica koja joj je trebala olakšati prilagodbu na kraljevske obveze dala je otkaz. Istovremeno Thomas Markle, Meghanin otac, potvrđuje ta zlobna nagađanja

Ovo je trebalo biti još jedno idilično blagdansko vrijeme za sada proširenu britansku kraljevsku obitelj, ali monarhiju trenutno potresaju veliki sandali. Osim sukoba braće, princa Williama i Harryja, u centru medijske pažnje našla se i Meghan Markle, koja je svojim ponašanjem uspjela otjerati dvije dugogodišnje kraljevske suradnice.

Istovremeno, mediji su stupili su u kontakt s Meghaninim ocem Thomasom Markleom, a on je svojim riječima potvrdio ova nagađanja. 'Ne prepoznajem svoju kćer. Meghan koju ja znam uvijek je bila slatka, draga i pristojna. Moja kći zna biti zahtjevna, ali nikada nije bila nepristojna i bezobrazna', kazao je Thomas za Daily Mail.

Podsjetimo, Thomas nije u kontaktu s kćeri otkako se preselila u London i postala supruga princa Harryja. Zbog neugodnih medijskih istupa koje joj je priuštila čitava očeva strana obitelji Meghan je jednostavno odlučila ne razgovarati s njim.

  • +13
Meghan Markle s trudničkim trbuhom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Meghan je odrastala na setu, sa mnom. Uvijek sam je učio da bude pristojna, da poštuje starije. Ne želim se uopće pretvarati da ne znam kakva je ona sada osoba', rekao je u nastavku Markle, inače umirovljeni direktor rasvjete na filmskim setovima.