POČELO JE

Meghan Markle je u trudovima, stiže novi kraljevski nasljednik

06.05.2019 u 14:58

Bionic
Reading

Vijest koju su svi s nestrpljenjem danima iščekivali, konačno je stigla - Meghan Markle u trudovima je i uskoro bi trebala roditi prvo dijete, koje čeka s princom Harryjem

Kako donose britanski mediji, a uz potvrdu Buckinghamske palače, Meghan Markle uskoro bi po prvi puta trebala postati majka.

U službenoj izjavi Buckinghamske palače, poslanoj medijima, stoji da je vojvotkinja od Sussexa dobila trudove u ranim jutarnjim satima i da je cijelo vrijeme uz nju suprug, princ Harry. Obavijest o rođenju prinove u kraljevskoj obiteljli Buckinghamska palača uskoro bi trebala podijeliti s javnosti.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tu vijest svijet je već danima s nestrpljenjem iščekivao, a već se počelo nagađati kako je vojvotkinja od Sussexa već rodila u tajnosti, no da par čeka savršeni trenutak za objavu sretne vijesti. Sve oko poroda, baš kako je i najavljeno, ostat će obavijeno velom tajne, a Buckinghamska palača sve informacije davati će na kapaljku.

Nije poznato hoće li se porod na kraju odviti u njihovom domu u Frogmore Cottageu, kako je bila i želja Meghan Markle, ili u bolnici, gdje bi sve bilo pod nadzorom liječnika. Inače, Meghan Markle trudnoću je prenijela za tjedan dana, a zbog toga je i princ Harry otkazao svoj službeni put u Amsterdam ovog tjedna.

Uz Meghan Markle tijekom poroda, osim stručne pomoći, biti će i njezina majka Doria Ragland, koja je još prošlog mjeseca stigla u Veliku Britaniju kako bi bila uz svoju kćer i jedinicu i budućeg unuka ili unuku. Trenutno je sve podredila upravo prinovi, pa je tako i otkazala sve satove joge, koje drži u Los Angelesu, i za svoje pse angažirala čuvalice.