BRITANCI U 'NISKOM STARTU'

Princ Harry otkazao put u Amsterdam, stiže li napokon beba Sussex?

03.05.2019 u 19:15

Bionic
Reading

Obožavatelji kraljevske obitelji i svega onoga što se s njima događa, već su danima 'u niskom startu' i s nestrpljenjem željno iščekuju sretne vijesti - da su Meghan Markle i princ Harry napokon postali roditelji. No, to se još uvijek nije dogodilo, a iako je rođenje njihovog prvog djeteta najavljeno za travanj, beba još uvijek nije stigla, a budući otac zbog svega je otkazao i dio službenog putovanja

Otkako je, za njihovog službenog kraljevskog putovanja u Australiju i Novi Zeland, potvrđeno da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, uoči prve godišnjice braka očekuju i rođenje svog prvog djeteta, ne prestaje zanimanje javnosti za trudnoću Meghan Markle.

  • +27
Princ Harry i Meghan Markle s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada je rečeno da će se, za razliku od Kate Middleton i princa Williama, cijeli porođaj najvjerojatnije odviti u njihovom domu, a ne u bolnici, te da će javnost o svemu doznati naknadno, ne prestaju nagađanja je li beba već stigla ili nije. Majka Meghan Markle, Doria Ragland, u Frogmore Cottage već je stigla, a sada je i princ Harry iznenada otkazao planirani službeni put u Amsterdam idućeg tjedna.

Naime, već je odavno u njegovom rasporedu bilo zapisano da će iduću srijedu i četvrtak provesti u Nizozemskoj, unatoč tome što je bilo poznato da će mu se negdje u ovo vrijeme roditi dijete, no, na veliko iznenađenje javnosti, Harry je danas otkazao prvi dan službenog puta, pa će tako posjetiti samo Den Haag, a ne i Amsterdam.

Obožavatelji su se već raspisali o tome kako se razlog vjerojatno krije u tome da se datum poroda očito prolongirao, pa su sve odlučili prilagoditi tome. S druge strane izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi kako otkazivanje puta u Amsterdam nema apsolutno nikakve veze s rođenjem djeteta.

Zanimljivo je da su se danas britanski mediji već raspisali kako je pitanje vjerojatno sata kada će palača objaviti da se dijete rodilo, a sve se dodatno 'zakuhalo' nakon što je motorist vidio kraljevski Bentley, s ružičastom dekicom pored prozora, koji je u pratnji policijske patrole prošao danas Windsorom. 

Iz palače je kasnije otkriveno kako je to zapravo bila kraljica Elizabeta II koja je danas u Windsoru 'dijelila' ordene Royal Victorian Order.