STIGLA JE DJEVOJČICA IVY?

Britanski kladioničari zabranili klađenje: Svi su uvjereni da je Meghan Markle već rodila

06.05.2019 u 10:34

Bionic
Reading

Budući da su sve glasnija nagađanja kako je Meghan Markle u tajnosti rodila prvo dijete, britanski kladioničari odlučili su ukinuti mogućnost da se svi oni željni zarade klade na mogući datum rođenja

Nakon što je sve više onih željnih brze i lake zarade odlučilo se kladiti na datume koji su već prošli, britanski kladioničari odlučili su u potpunosti ukinuti mogućnost klađenja na datum rođenja prvog djeteta Meghan Markle i princa Harryja, jer je sve više onih koji su uvjereni da je beba već rođena i da se čeka savršeni trenutak da se ta vijest objavi.

Do toga je došlo nakon što se sve više ljudi odlučilo kladiti na datume koji su već prošli, ali i na ime Ivy, što je pojačalo sumnju kod vlasnika kladionica koji vjeruju kako je netko, očito, dobio pouzdane informacije na kojima sada želi zaraditi, piše CNN.

Neki od sretnika već su se pokazali odlični u 'pogađanju', pa su već zaradili na točnom datumu zaruka princa Harryja i Meghan Markle, čak i prije negoli je to Clarence House službeno najavio.

  • +9
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Upravo žensko ime Ivy ima najviše uplata u nekoliko kladionica, a slijede Alice, Diana, Victoria i Elizabeth, dok su za dječake najčešći odabir Arthur, James i Alexander.

'Zabranili smo mogućnost klađenja na ime djeteta, kao i na datum rođenja, nakon što smo primijetili povećan broj uplata, koji je iskakao', poručili su kladioničari, dodavši kako mnogi smatraju da je 'pravi datum' 3. svibnja, dan kada je princ Harry iznenada promijenio planove i otkazao svoj put u Amsterdam idućeg tjedna.