PRATNJA DO OLTARA

Meghan Markle ima želju za vjenčanje koja malo prkosi kraljevskoj tradiciji

03.01.2018 u 20:28

Bionic
Reading

Kada u svibnju krene prema oltaru, pred kojim će ju čekati princ Harry, Meghan Markle navodno bi željela da je doprati majka Doria Ragland, što baš i nije u skladu s kraljevskim običajima

Otkrio je to za Us Weekly izvor blizak kraljevskom paru, dodavši kako bi to bio sladak trenutak.

U iščekivanju službene potvrde s kraljevskih dvora, časopis Elle podsjeća da bi u skladu s kraljevskom tradicijom Meghan do oltara trebala došetati u pratnji oca Thomasa Marklea, kao što je Kate Middleton došetala s ocem Michaelom na kraljevskom vjenčanju s princem Williamom 2011. godine, ili princeza Diana koju je 1981. na vjenčanju s princem Charlesom dopratio njezin otac John Spencer.

Princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle već su u mnogočemu, uz kraljičin blagoslov, odstupili od kraljevske tradicije i običaja.

Izvor s kraljevske palače pojasnio je za Us Weekly da će par uvijek biti svjestan tradicije i pogleda starijih članova kraljevske obitelji, ali i da je u konačnici taj dan vezan najviše uz njih i ono što oni žele napraviti.

'Dan samog vjenčanja zasigurno će obilježiti nekoliko nekonvencionalnih iznenađenja. Ne očekujte klasično kraljevsko vjenčanje, jer mladenci žele svoje prijatelje i obitelj tijekom toga dana uključiti što je više moguće. Njihova se romansa doživljava osvježavajuće modernom i mislim da se zbog toga svi u Kensingtonskoj palači osjećaju nevjerojatno uzbuđeno', otkrio je izvor.

  • +8
Meghan i Kate prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay

Princ Harry je s majkom svoje zaručnice proveo dosta vremena, a tijekom zajedničkog sudjelovanja na Invictus Games u listopadu navodno ju je i molio ruku njezine kćeri, dok je s Meghaninim ocem tek razgovarao nekoliko puta i tek se trebaju susresti.

Thomas Markle je u prosincu, u intervjuu za jedne meksičke novine, rekao kako bi volio predati svoju kćer na svečanosti vjenčanja.

Meghan se podizali oboje roditelja u Los Angelesu do njezine šeste godine, kada su se razveli, a ona je nastavila živjeti je s majkom, instruktoricom joge i socijalnom radnicom.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža