NEPROMIŠLJENA IZJAVA

Nakon polusestre Meghan Markle, princ Harry naljutio je i budućeg punca

30.12.2017 u 14:41

Bionic
Reading

Radijski intervju princa Harryja u kojem je između ostalog opisao kako je proveo svoj prvi Božić sa zaručnicom Meghan Markle podigao je mnogo prašine. Izjavom kako je 'kraljevska obitelj za Meghan sada obitelj koju nikad nije imala', princ je uvrijedio sve bliske ljude svoje buduće supruge, a najviše njezine roditelje

Nakon što je prije nekoliko dana na sporne izjave princa Harryja kako Meghan Markle nikada nije imala pravu obitelj, reagirala njezina polusestra Samantha Markle, strani mediji doznali su kako je i otac buduće vojvotkinje izuzetno povrijeđen. 

Thomas Markle Junior, polubrat Meghan Markle u izjavi za britanski Daily Mail kazao je kako je njihov otac jako žalostan i povrijeđen zbog prinčevih komentara vezanih za njihovu obitelj.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

 'Bilo je fantastično, Meghan je zbilja uživala. Sjajno smo se proveli s mojim bratom i šogoricom Kate, trčeći uokolo za dječicom. Cijela obitelj ju je sjajno prihvatila, zapravo mi smo joj poput obitelj koju nije nikada imala', rekao je tijekom radijskog intervjua 33- godišnji Harry i time ozbiljno narušio svoje odnose s budućim puncem kojeg još nije imao prilike upoznati. 

Meghan Markle i princ Harry - zaručničke fotografije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Najveći dio svog vremena moj otac posvetio je Meghan. Uvijek se brinuo da ima sve što joj je potrebno, a posebno joj je pomagao ostvariti uspjeh u glumačkoj karijeri', otkriva polubrat i dodaje kako je s 36-godišnjakinjom bio blizak koliko su im mogućnosti to dozvoljavale. 

Kuća Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bili smo bliski koliko smo mogli. Družili bismo se za blagdane i rođendane. Pokušavali smo barem u to razdoblje biti skupa iako smo živjeli u različitim dijelovima Los Angelesa. Očigledno je da je Meghan imala obitelj i da je bila privilegirana. Uvijek je dobila sve što je htjela i nikad joj ništa nije nedostajalo', zaključuje vidno povrijeđen Thomas te dodaje kako još uvijek ne zna hoće li biti pozvan na kraljevsko vjenčanje svoje polusestre i princa Harryja koje je najavljeno za 19. svibnja 2018. godine.

Meghanina polusestra Samantha Markle putem Twittera također se obrušila na britanskog princa zbog njegovih netaktičnih izjava. 

 'Zapravo ona ima jako veliku obitelj koja je uvijek bila tu za nju kad je trebala. Svi smo se mi pokušali ponašati što normalnije kada su se moj otac i Doria razveli i sve smo napravili tako da Meghan ima dva doma i da se osjeća dobro', napisala je prije nekoliko dana 53-godišnjakinja. 

  • +8
Meghan i Kate prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay