S OSTALIM PUTNICIMA

Princ Harry i Meghan Markle u ekonomskoj klasi otputovali na odmor

02.01.2018 u 14:48

Bionic
Reading

Nakon što su proveli Božić s članovima kraljevske obitelji u Sandringhamu princ Harry poveo je svoju zaručnicu na romantični odmor na Francusku rivijeru. U pratnji osiguranja, zaručnici su pokušali proći 'ispod radara' odabravši sjedala u ekonomskoj klasi, smještena u stražnjem dijelu aviona, pored toaleta

Romantičniji početak 2018. godine od onog na Francuskoj rivijeri nisu mogli imati. Princ Harry odlučio je iznenaditi svoju zaručnicu Meghan Markle, pa ju je nakon Božića provedenog u krugu kraljevske obitelji odveo na kratak odmor.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, mnogi su se iznenadili nakon što se doznalo da do Francuske nisu odletjeli ni privatnim avionom, ni u biznis klasi, već kao i svi 'obični' putnici, u onoj ekonomskoj, a sjedala su im se nalazila odmah pored toaleta.

Izvor blizak paru naveo je kako su princ i Meghan Markle na samu Staru godinu otišli na aerodrom Heathrow, odakle su s ostalim putnicima redovitim letom British Airwaysa otputovali na odmor u Nicu. Kako ih suputnici ne bi gnjavili, nakon što ih prepoznaju, par se ukrcao prije svih i uputio na svoja mjesta u začelju aviona, odmah pored WC-a.

Osim sjedala predviđenih za njih, par je kupio sva sjedala u tri reda ispred njih kako bi imali privatnost, za koju su se, između ostalog, brinula tri tjelohranitelja. Princ Harry sjedio je odmah pored prozora odjeven u traperice i jaknu, a na lice je spustio šiltericu. Lijepa glumica sjedila je odmah pored njega, a na glavi je imala crnu kapu te je bila gotovo u potpunosti bez šminke.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Na iznenađenje svih putnika, avion je poletio nekoliko minuta prije predviđenog termina, a dvosatni let bio je skraćen za čak 20 minuta. Ukoliko ih netko i nije primijetio na letu, kasnije nisu prošli neprimijećeno jer su ih na izlazu dočekala dvojica naoružanih policajaca te su ih ispratili u VIP zonu.

'Nakon svega što se dogodilo njegovoj majci u ovoj zemlji, ali i zbog problema s terorizmom, ovakvo što nije čudno, pa makar bila riječ i o privatnom putovanju poput ovog', rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji. Cijelo osiguranje nosilo je pištolje marke Beretta M9, dok je nekolicina njih imala strojnice.

Par će navodno na Francuskoj rivijeri, na kojoj su dočekali Novu godinu s prijateljima, provesti nekoliko dana u privatnoj vili.