u novim MEMOARIMA

Matthew McConaughey iznenadio priznanjem o načinu na koji je njegov otac napustio svijet

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 17.10.2020 19:27
  • Objavljeno 17.10.2020 u 19:27
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Slavni oskarovac Matthew McConaughey priprema se za izlazak svojih novih meomara naslova 'Greenlights' u kojima, između ostalog, progovara o povijesti svoje obitelji, a u jednom od ulomaka dotaknua se i načina na kojeg je ostao bez svog voljenog oca, Jamesa Donalda McConaugheyja

U odlomku svojih memoara nazvanom 'Ljudi', slavni oskarovac otkriva kako je njegov otac preminuo upravo onako kako je znao da će napustiti svijet; u krevetu sa svojom suprugom Kay.

'Nazvala me mama rekavši ‘Tata ti je umro.’ Koljena su mi se savila. Nisam mogao vjerovati. Bio mi je tata. Nitko ili ništa nije ga moglo ubiti. Osim mame. Uvijek je govorio meni i mojoj braći: ‘Dječaci, kad trebam otići, vodit ću ljubav s vašom majkom.’ I to se dogodilo. Imao je srčani udar kad je dosegao vrhunac', otkriva 50- godišnji glumac.

Matthew McConaughey Talks New Memoir 'Greenlights', His Childhood, & Becoming A Father | PeopleTV

Izvor: Društvene mreže / Autor: PeopleTV

James Donald McConaughey svijet je napustio 1992. godine, a majka slavnoga oskarovca i njegov otac imali su vezu s učestalim prekidima koja je rezultirala čak trima vjenčanjima, a nedugo nakon trećeg na svijet je došao glumac.

'Moji su roditelji ponekad bili nasilni jedno prema drugome. Kao što sam rekao u svojoj knjizi, to je bio način na koji su oni komunicirali, Dvaput su se razvodili, tri puta su se vjenčali...njihov bračni život bio je poput Tihog oceana u oluji', otkriva slavni oskarovac.

Ranije ove godine McConaughey svoju 88- godišnju majku pokušao je ljubavno povezati s 91- godišnjim udovcem Jamesom Grantom, ocem slavnog britanskog glumca Hugh Granta.

  • +8
  • +5

Matthew McConaughey

Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO