IMA SE ČIME I POHVALITI

Glumac Matthew McConaughey pokazao goli torzo tijekom odmora s 12 godina mlađom Brazilkom

26.07.2020 u 15:03

Bionic
Reading

Holivudski miljenik Matthew McConaughey i njegova 12 godina mlađa supruga Camila Alves otputovali su na zasluženi godišnji odmor. Obzirom da su zbog pandemije koronavirusa snimanja privremeno stala, zvijezda filmova 'Vuk s Wall Streeta', 'Interstellar' i 'Kako se riješiti frajera u 10 dana', odveo je svoju voljenu suprugu na Havaje, gdje su uživali u morskim radostima

Oštrom oku paparazza nije promaknuo oskarovac Matthew McConaughey koji je sa suprugom, 12 godina mlađom Brazilkom Camilom Alves, doputovao na Havaje. Glumac i lijepa manekenka ondje su unajmili gliser kojim su se otisnuli na more kako bi istražili prirodne ljepote otočja.

Slavnom paru pridružila se i Matthewova majka pa su slavni supružnici posebno pazili na mjere prevencije te su u njezinoj blizini nosili zaštitne maske kako ne bi ugrozili njezino zdravlje.

38-godišnja Brazilka nije bila raspoložena za kupanje i sunčanje, obzirom da ju je vožnja gliserom rashladila, no atraktivni glumac jedva je dočekao skinuti se u kupaći i poraditi na tenu pa se njegov istesani torzo našao u prvom planu.

  • +11
Matthew McConaughey i Camila Alves Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prije nego što je upoznao lijepu Camilu, McConaughey nije maštao o braku i slovio je za jednog od najpoželjnijih neženja, no zavodljivoj Camili nije mogao odoljeti. Tijekom veze su dobili sina Levija i kćerkicu Vidu, nakon čega su 2012. godine svoju šestogodišnju vezu okrunili brakom, da bi netom nakon vjenčanja njihova obitelj postala bogatija za još jednog člana - sina Livingstona.