SLAVNI GLUMAC

Matthew McConaughey otkrio dosad nepoznate detalje o svojoj obitelji

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 15.10.2020 00:26
  • Objavljeno 14.10.2020 u 22:12
tportal

Izvor: EPA / Autor: DAN HIMBRECHTS

Holivudska zvijezda Matthew McConaughey kad je u pitanju njegov privatni život poprilično je samozatajan

Nagrađivani glumac koji samo niže sjajne uloge, godinama je u sretnom braku s lijepom Camilom Alves s kojom ima troje djece.

U jednom od dosad najiskrenijih intervjua, slavni Amerikanac koji je ostvario ulogu života u hvaljenom filmu 'Dobri dileri iz Dallasa', ispričao je za People kako je za njega biti tata ostvarenje snova.

'To mi je doista najvažnija stvar na svijetu', priča Matthew McConaughey koji spretno balansira privatni i poslovni život.

Baš poput mnogih roditelja tijekom globalne pandemije i zvijezda 'Pravog detektiva' se suočio s brojnim izazovima roditeljstva tijekom karantene.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

with reverence #fathersday

Objavu dijeli Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

Ipak na njegov ponos, glumac je istaknuo kako su njegova djeca, Levi (12), Vida (10) i Livingston (8), uz pomoć supruge Camile (37) uspjeli monotoni život u karanteni usmjeriti prema razvoju kreativnosti.

'Pronašli su nove hobije i povećali kreativne aktivnosti što vjerujem da ne bi uspjeli da su išli u školu', objasnio je glumac pohvalivši svoju djecu da su se svi troje jako zainteresirali za fotografiju.

'Jedna od prednosti karantene je i u tome što su djeca bila prisiljena biti samostalnija. Bili su primorani naći izlaz iz svoje dosade. U fotografiji su svi postali jako vješti', kaže tata Matthew dodajući kako svi troje vole glazbu, slikarstvo te su jako dobri pripovjedači.

Njegovi su nasljednici toliko postali vješti fotografi da su surađivali i na fotosnimanju svog slavnog oca za magazin People.