NA INSTAGRAMU

Mateo Kovačić objavio novu fotografiju sa sinom, no fanove zanima samo jedno - njegov povratak na teren

26.04.2021 u 09:29

Bionic
Reading

Iako fotografija nema baš nikakve veze s nogometom, jedino su se obožavatelji tog sporta oglasili ispod objave na Instagram profilu Matea Kovačića

'Vrati se', 'Hoćeš li igrati protiv Fulhama?', 'Molim te budi u formi za Madrid'... To su samo neki od komentara ostavljeni ispod posljednje objave našeg reprezentativca i nogometaša londonskog Chelsea, Matea Kovačića. Iako fotografija nema ama baš nikakve veze s 'najvažnijom sporednom stvari na svijetu', jedino su se njegovi najveći fanovi oglasili.

A o kakvoj je fotografiji riječ? Povod ne znamo, no možemo pretpostaviti da se radi o novoj kampanji za brend Kovačićeve supruge Izabel, Lunilou, budući da na velikoj fotografskoj podlozi sjedi proslavljeni nogometaš dok u naručju nježno grli svog sinčića Ivana te ga ljubi u glavu.

Oko njih je postavljena fotografska rasvjeta, a dvojica bosonogih, najvažnijih muškaraca u životu Izabel Kovačić, čekaju da otpočne fotosession.

  • +4
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Oduber / Zuma Press / Profimedia

Maleni Ivan prvo je dijete Izabel i Matea Kovačića, koji se rodio sredinom listopada 2020. godine i kruna je njihove dugogodišnje ljubavi, rođene u crkvi u Sesvetskim Selima.

Inače, zbog nedavne ozljede tetive, koju je zadobio prije dva tjedna na treningu, Mateo Kovačić propustit će prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida.