'JOŠ AKO SU VUNENE...'

Londonski stajling nasmijao njezine pratitelje, no neki se komentari nisu svidjeli Izabel Kovačić pa ih je obrisala

24.04.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Matea Kovačića i mlada poduzetnica Izabel Kovačić svojom je posljednjom fotografijom, točnije stajlingom na istoj, nasmijala mnoge. Njezini pratitelji ostavili su niz komentara, no čini se da se oni lijepoj Izabel nisu svidjeli, budući da ih je uklonila

Iako svojim modnim odabirom uvijek oduševljava svoje pratitelje na Instagramu, te ju s razlogom mnogi svrstavaju među najbolje odjevene Hrvatice, svojim je posljednjim stajlingom nasmijala mnoge.

Na ulicama Londona Izabel Kovačić pozirala je odjevena u bijelu trenirku Lunilou, preko koje je nabacila preveliku kožnu jaknu, na glavu stavila šiltericu i sunčane naočale, dok je u ruci nosila 'kavu za van'.

I ništa od toga njezinim pratiteljima nije zapelo za oko kao kombinacija koju je imala na nogama - bijele čarape s potpisom njezinog brenda Lunilou, na koje je nataknula krem natikače poput onih kakve se nose na plažu.

'Nova moda', 'Tennis style. Ovako mi seljaci odavno hodamo po Solinu', bili su komentari ostavljeni ispod fotografije koje je u međuvremenu Izabel Kovačić uklonila, no novi su se nanizali. Bilo je tu i onih da sada kreću komentari na sve, ali i duhoviti poput: 'Vidija sam u Bosni ovako još ako su vunene...'

  • +2
Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL