To se zove ljubav

Tata iz snova: Mateo Kovačić pokazao svoju nježnu stranu i rastopio mnoga srca fotografijom sa sinom Ivanom

01.04.2021 u 16:26

Bionic
Reading

Trenutke obiteljske idile Kovačići rado dijele na društvenim mrežama, a i ovoga puta prizor koji je podijelio naš proslavljeni reprezentativac, ganula je mnoge. Objavio je fotografiju na kojoj sa sinčićem Ivanom pozira u uredu supruge Izabel

U obitelji našeg reprezentativca Matea Kovačića sigurno ne nedostaje ljubavi. To pokazuju brojne fotografije koje nerijetko pokažu pratiteljima. Oduševljeni komentari ni ovog puta ne prestaju.

'U posjeti maminom uredu', napisao je nogometaš uz preslatku fotografiju koja je u kratkom vremenu prikupila tisuće lajkova. Izabel je njihovo prvo dijete rodila 13. listopada prošle godine u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a dva dana kasnije je otkrila da su ga nazvali Ivan.

Podsjetimo, poznati par živi u Londonu gdje Mateo igra u nogometnom klubu Chelsea, ali Izabel je dječaka odlučila roditi u Zagrebu. Sredinom lipnja Kovačići će proslaviti četvrtu godišnjicu braka, a njihova ljubav planula prije jedanaest godina. U crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali kad je naš reprezentativac bio ministrant, a Izabel pjevala u zboru. Nakon zagrebačkog potresa Kovačići su iz Londona, stigli u našu metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.

U prosincu su ponosno objavili da su pokrenuli humanitarnu 'Zakladu Mateo Kovačić' koja će pomagati djeci s poteškoćama u razvoju. Iako je osnovana 2017., tek su nedavno uspjeli realizirati neke od projekata.

  • +4
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Oduber / Zuma Press / Profimedia