SAMO NAJBOLJE ZA ŠOGORA

Maštovita Kate Middleton: Ovo je vjerojatno najoriginalniji božićni poklon jednom princu

23.11.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Iako se u javnosti, u većini slučajeva, članovi britanske kraljevske obitelji doimaju poprilično uštogljeni, oni su sve samo ne to. Uoči skorašnjih božićnih blagdana, britanski mediji raspisali su se o jednom Božiću u Sandringhamu od prije nekoliko godina i neobičnom poklonu kojeg je Kate Middleton dala svom šogoru, princu Harryju

Javnost se dobro nasmijala, a vjerujemo da je isto tako bilo i u britanskoj kraljevskoj obitelji prije nekoliko godina, na jednom od tradicionalnih Božića u Sandringhamu. Možda mnogi ne misle tako, no božićnih tradicija drže se i oni, a posebno vole darivati jedan drugoga. Što će kupiti kome za Božić, smišlja se tokom cijele godine, a poprilično maštovita u tome pokazala se vojvotkinja od Cambridgea.

Nije tajna da se ona jako dobro slaže sa svojim šogorom, princom Harryjem, te da imaju gotovo bratsko-sestrinski odnos. Stoga i ne čudi što mu je prije nekoliko godina, u doba kada Meghan Markle još nije bilo ni na vidiku, Kate Middleton poklonila. Radi se o minijaturnoj lutkici 'A Grow Your Own Girlfriend', veličine tek 6 centimetara, no, koja može postići 600 posto svoje orginalne veličine i koja raste kada ju se stavi u vodu sobne temperature. Kada ju izvadite iz vode, vraća se u prvobitno stanje.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Te darove inače rado iz šale poklanjaju prijatelji onima koji baš i nemaju sreće s djevojkama, a kako piše u uputama, idealna je jer nema PMS, ne zanovijeta, nikada nema glavobolju i slično. Uz sve to, cijena je sasvim pristupačna - manje od 30 kuna.