kraljevski mezimac

Petomjesečni princ Louis već je modna senzacija: Kompletić koji je nosio zaludio mame diljem svijeta

21.11.2018 u 13:52

Bionic
Reading

Baš poput efekta koji imaju njegov stariji brat George i sestra Charlotte, petomjesečni kraljevski nasljednik, princ Louis prava je modna senzacija. Ono što odjene plane u trenu, a mame diljem svijeta posebno su zaluđene kompletićem u kojem smo ga vidjeli posljednji put

U kolovozu ove godine britanski princ George našao se na Tatlerovoj listi najbolje odjevenih slavnih osoba i time ujedno postao najmlađi nositelj te titule. Odjeća koju nosi maleni nasljednik, kao i njegova sestra princeza Charlotte, oduševljava brojne mališane i mame pa slavni dizajneri koji su zaslužni za njihov izgled jedva proizvedu tolike količine traženih artikala.

Sličan scenarij događa se i s Georgeovim mlađim bratom, princem Louisom.

On je sa svojih pet mjeseci poslužio kao odlična reklama jednom brendu dječje odjeće. Nedavno smo ga imali prilike vidjeti na obiteljskom portretu, nastalom povodom 70. rođendana njegova djeda, princa Charlesa.

Nosio je tada bijeli kompletić sa svijetloplavim ušivenim uzorkom. Preslatka opravica španjolskog brenda La Coqueta nedugo potom planula je s polica trgovina, a rasprodana je i na web stranicama.

  • +13
Krštenje princa Louisa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

'Ovaj model se prodao brzinom munje. Nevjerojatno je kakav je efekt ovo imalo za maleni brend kao što smo mi. Bila sam jako iznenađena i jako ponosna kada sam vidjela što se događa', otkrila je za magazin People Celia Munoz, osnivačica brenda.

Kompletić, pamučna majica i svijetloplave hlačice, može se nabaviti po cijeni od 94 dolara (oko 600 kuna). 'Američko tržište je naš najveći kupac, a puno upita dobivamo i iz Južne Koreje, Južne Afrike i Australije', objašnjava Munoz, inače majka petero djece. Kreativna poduzetnica svoje trgovine, osim u Španjolskoj, ima u Engleskoj, i to na tri lokacije: u Batterseau, Hampsteadu i Notting Hillu.

Prokomentirala je i nedavne usporedbe kompletića s onim koji je prije 30-ak godina nosio njegov otac, princ William. 'Ovakvi motivi i stil nikada ne izlaze iz mode. Mislim da je sve to bila puka slučajnost, ali sretna sam zbog nje.'