BIVŠA ČLANICA OBITELJI

Sarah Ferguson otvoreno rekla što misli o Kate Middleton i Meghan Markle

22.11.2018 u 15:21

Bionic
Reading

Bivša supruga princa Andrewa i nekadašnja članica britanskog kraljevstva Sarah Ferguson za britansku je televiziju govorila o današnjim vojvotkinjama Meghan Markle i Kate Middleton. Pritom je otkrila i kako bi princeza Diana reagirala na izbor svojih snaha

Nikada nećemo imati priliku čuti princezu Dianu kako govori o suprugama svojih sinova Williama i Harryja, ali zato je u njezino ime progovorila njezina nekadašnja šogorica i bliska prijateljica Sarah Ferguson.

Sarah, inače bivša supruga princa Andrewa i majka princeza Beatrice i Eugenije, gostovala je u srijedu u televizijskoj emisiji 'Good Morning Britain'.

  • +5
Sarah Ferguson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prisjetila se tada svojih dana unutar kraljevske palače, prije no što se rastala od sina kraljice Elizabete, a dotakla se i aktualnih mladih članica monarhije.

'Diana bi bila oduševljena svakim trenutkom s vjenčanja svojih sinova. Mislim da bi bila jako ponosna na njih i na njihov izbor', naglasila je Ferguson i dodala: 'I dalje ne vjerujem gledajući kako su njezini dečki lijepo napredovali i u kakve su divne muškarce izrasli. Za sve to zaslužna je upravo ona. Jako mi nedostaje i često mislim na nju. Bila je moja prijateljica i uvijek me znala nasmijati.'

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako sa suprugama princa Harryja i Williama nema previše kontakta, smatra da su dobar odabir i da su se sjajno uklopile u kraljevstvo.

'Iskreno mislim da bi Diana bila jako ponosna na Kate i Meghan. Da može, sigurno bi mnogo hvalila njihov rad i angažmane', govorila je nadalje 59-godišnja Britanka.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Potom je zahvalila svom nećaku, princu Harryju što ju je pozvao na vjenčanje i kazala kako je to bio neopisiv osjećaj, a dotakla se i svog odnosa s bivšom svekrvom, kraljicom Elizabetom.

'Kraljica je velika dama i ikona cijele zemlje te jedna od najboljih osoba koje sam imala prilike upoznati. Njezino visočanstvo nam je svima veliki primjer koji slijedimo, uključujući mene', rekla je Ferguson.