čak je i zapjevala

Maju Ciglenečki ljeto podsjeća na hitove Vesne Pisarović

30.06.2023 u 14:35

Bionic
Reading

Mnogi poznati već se naveliko spremaju na odmor od silnog broja svakogodišnjih profesionalnih obveza. Bilo u Hrvatskoj ili na nekoj stranoj destinaciji punit će baterije i ovog ljeta kada će skupiti brojne nove uspomene

Maja Ciglenečki prisjetila senekih dosadašnjih uspomena, a kao najdraže pamti ljetovanja sa sestričnom Ivanom i njihovo na sav glas pjevanje hitova Vesne Pisarović 'Da sutra umrem' i 'Jutro donosi kraj'.

U videu snimljenom za ljetni specijal za Hrt.hr čak je i zapjevala dio svog omiljenog ljetnog hita. Otkrila je kako nema nikakvu vikendicu ili kuću na moru, pa svako ljeto mijenja destinaciju za odmor i svaka od njih joj je bila draga, no, da mora birati, kao najljepšu destinaciju odabrala bi Šoltu.

Ispričala je bez kojih tri stvari bez kojih ne ide na godišnji a to su kupaći kostim japanke i mobitel. Na ljetovanju, priznala je, ne može bez društvenih mreža. Inače, voditeljica je ovih dana proslavila 35. rođendan.

Podsjetimo, Maja je 2019. godine preuzela voditeljsku palicu jedna od najpoznatijih HRT-ovih emisija, 'Dobro jutro, Hrvatska', a uz nju vodi i uređuje emisiju na Drugom programu Hrvatskoj radija. U braku je s Bojanom Ciglenečkim, IT stručnjakom, a imaju dvojicu sinova, Luku i Leona.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević