ZVIJEZDE PJEVAJU

Ništa od polufinala: Maja Ciglenečki i Stjepan Lach ispali iz showa

23.04.2022 u 20:13

Bionic
Reading

Nakon što su prošle godine HRT-ov show 'Zvijezde pjevaju' napustili Iva Jerković i Ivo Amulić, večeras se pet parova borilo za prolazak u polufinale

Budući da je ove sezone 'preskočena' jedna subota showa 'Zvijezde pjevaju', u polufinalu će se naći četiri para, dok će u veliko finale ući njih tri. A da bi ušli u polufinale, a potom i u finale, pet parova moralo je proći večerašnju emisiju i plasirati se dalje.

Ocjenjivački sud, u sastavu Zorica Kondža, Danijela Martinović, Jurica Pađen i Marko Tolja, i ove je subote imao težak zadatak, a zajedno s telefonskim glasovima presudili su jednom paru.

  • +57
Zvijezde pjevaju Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

A ove subote natjecali su se redom - Areta Ćurković i Goran Bošković, Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, Maja Ciglenečki i Stjepan Lach, Marina Orsag i Ivana Kindl te Marko Braić i Gina Damjanović.

Emisiju su otvorili energičnim nastupom Marina Orsag i Ivana Kindl s pjesmom 'Good Golly, Miss Molly' i za svoj nastup dobili pohvale, a pale su i tri desetke!

Marina & Ivana | Good Golly, Miss Molly Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Maja Ciglenečki i Stjepan Lach otpjevali su od Parnog valjka 'Javi se'.

Maja & Stjepan | Javi se Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Tri desetke dobili su i Marko Braić i Gina Damjanović sa Oliverovim 'Stinama'.

Marko & Gina | Stine Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca uhvatili su se u koštac s 'Ruzinavim brodom' Daleke obale.

Robert & Mario | Ruzinavi brod Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Na kraju su 'Još i danas zamiriši trešnja' otpjevali Areta Ćurković i Goran Bošković.

Areta & Goran | Još i danas zamiriše trešnja Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nakon što je telefonsko glasovanje završilo, a prije nego će Barbara Kolar i Duško Ćurlić pozdraviti se s parom koji ne ide u polufinale, nastupila je Mia Dimšić, koja će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu.

Da prolaze dalje prvi su doznali Marko i Gina, a nakon njih i Areta i Goran te Marina i Ivana. Vijest da ne idu dalje Maja i Stjepan, a ne Robert i Mario izrekla je Barbara Kolar.

Voditeljica Maja Ciglenečki zahvalila se na pruženoj prilici, posebno što je HRT, kuća u kojoj radi, odabrao upravo nju za ovogodišnju sezonu.