mnogi joj zavide

Maja Šuput pije koktele i gušta na suncu, ostavljajući bez daha prizorima s odmora

19.01.2024 u 15:31

Bionic
Reading

I dok su za većinu krajeva Hrvatske izdana mnogobrojna upozorenja, zbog bure i snijega u priobalnom području neka čak i crvenog, najvišeg stupnja, naša pjevačica već danima uživa na visokim temperaturama sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom istražujući ljepote egzotičnih Sejšela

Maja Šuput javlja se svakodnevno preko Instagrama, a u najnovijoj objavi videom, na kojem ju se može vidjeti na ljuljački na pješčanoj plaži smješeći se od uha do uha od zadovoljstva, oduševila je sve.

'Još jedan odličan dan', pohvalila se opisujući snimku, a mnogi su naravno 'komplimentirali' njezin fantastičan izgled, razigranost i bezbrižnost. Bilo je i onih koje je zanimao kupaći kostim kojih Maja ima u izobilju.

Svojedobno je za tportal otkrila svoju strast prema badićima. 'U svakoj zemlji si kupim kupaći kostim. To je nevjerojatno. Znači, najviše volim kupaće kostime i kad ih odijevam, sjećam se da sam kupila neki na Ibizi ili u Kolumbiji', rekla nam je tada.

obiteljski trenuci

Maja Šuput i njezin Nenad imaju pune ruke posla oko malenog Blooma, koji je i ovog puta bio prava zvijezda

Pogledaj galeriju

Podsjećamo, prije nego što su stigli na svoju konačnu destinaciju, Maja, Nenad i Bloom kratko su boravili u Istanbulu i Dubaiju.