zimovanje u badiću

Luksuzni odmor: Maja Šuput u tjedan dana promijenila tri destinacije

11.01.2024 u 12:54

Bionic
Reading

Najveća celebrity obožavateljica putovanja, kraljica svadbi posljednjih dana korisnike društvenih mreža zabavlja fotografijama sa svog novog, zimskog odmora kojeg provodi na egzotičnim destinacijama

Maja Šuput uz gusti raspored nastupa i drugih poslovnih obaveza rijetko nalazi vremena da se stvarno odmori tijekom ljeta, pa je njeno vrijeme za odmor - zima. I ovog puta uživa daleko od Hrvatske sa svojim dečkima, suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom.

Najprije su nekoliko dana proveli u Istanbulu, a nakon toga su otputovali u Dubai, inače u posljednje vrijeme jako posjećenu i popularnu destinaciju. Smjestili su se u luksuznom hotelu impresivne arhitekture i dizajna s bazenom gdje su nastale i atraktivne fotografije pjevačice u kupaćem kostimu, a usprkos raskošnim fotografijama s plaže i guštanja u raznim delicijama, najviše je uživao maleni Bloom.

KONCERT U HERCEGOVCU

Pogledajte kakvu je kreaciju Maja Šuput odabrala za nastup na Danima krumpira

Pogledaj galeriju

No, nisu se dugo zadržali ni na toj lokaciji, već danas su odabrali novu egzotičnu destinaciju Sejšele, točnije na otok Desroches. 'Stigli na posljednju destinaciju', napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira pored zrakoplova, a ubrzo je pala i nova u badiću.