u inmagazinu

Maja Šuput kroz smijeh otkrila planira li proširiti obitelj

23.11.2023 u 22:36

Bionic
Reading

Dvogodišnji Bloom Tatarinov osvaja cijeli Instagram, a njegova ponosna majka Maja ozari se pri samom spomenu njegovog imena. Za InMagazin otkrila je kakav je Bloom u vrtiću, ali i hoće li obitelj Tatarinov uskoro dobiti novog člana

Instagram profil jedne od naših najuspješnijih pjevačica obiluje fotografijama njezinog preslatkog sinčića Blooma. Maja Šuput uspješno balansira majčinstvo i brojne poslovne angažmane, a na društvenim mrežama vidimo da u natrpan raspored često ugura i putovanja. Za sinčića kaže da je pravi putoholičar, a za InMagazin otkrila je da maleni šarmer obožava djevojčice u vrtiću.

'Ne može dočekati, svako jutro kaže ekipa, ekipa, muzika, moraš mu pustiti muziku. Sluša Coldplay, samo Coldplay do vrtića. I onda uđe unutra, tamo ima neke svoje cure, miljenice. One njega maze, jer on ima dugu kosu, njima je nevjerojatno dečko s dugom kosom', ispričala je Maja dodavši da dječak gušta u vrtiću.

Međutim, priznala je da je ipak ona mama koja dođe prva po svoje dijete.

Ranije je Šuput objasnila kako ona radi noću pa tijekom dana ima puno vremena za druženje sa sinčićem. Bloom već sad pokazuje zanimanje za glazbu, ali i za jezike pa od ranog djetinjstva uči engleski te sluša stranu glazbu.

Na pitanje priželjkuje li još jedno dijete, Maja je odgovorila niječno uz smijeh: 'Ne, ne priželjkujem. Naša reprodukcija je završila. Ne, ne.'

Tročlana obitelj popularne pjevačice živi vrlo aktivan život, a Maja ne skriva kako je uz supruga pronašla mir. Otkrila je da se nikad nisu posvađali te da žive vrlo skladan bračni život: 'On ti je jednostavno, to su ti ti ljudi iz Istre. On je miran. On naprosto kad vidi da sam ja kao nešto hhhh, on samo šuti. A ja bih da on kaže nešto. On je baš ono Jin i Jang i to je sjajno', rekla je.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL