tužna godišnjica

Luka Vidović uspomenom iz djetinjstva prisjetio se voljene majke Mirjane Majurec: 'Prođe godinu dana'

02.04.2023 u 15:11

Bionic
Reading

Na današnji dan prije točno godinu dana preminula je glumica Mirjana Majurec, a svoje voljene majke na društvenim mrežama prisjetio se njezin sin, poznati iluzionist Luka Vidović

Na svom Facebook profilu Luka Vidović je objavio fotografiju iz nekih sretnih dana, onu koja prikazuje trenutak iz djetinjstva tijekom kojeg pozira s majkom. Uz fotografiju na kojoj nasmiješeni Luka i Mirjana poziraju, 44-godišnji poznati iluzionist jednostavno je napisao: 'Prođe godina dana,' te doda emotikon slomljenog srca.

Tom objavom Luka je obilježio godinu dana otkako je preminula njegova majka, glumica Mirjana Majurec koja je životnu bitku izgubila nakon duge i teške bolesti. Lukina objava je njegove prijatelje i pratitelje ganula te su se i oni s tugom prisjetili glumičinog preranog odlaska.

Podsjetimo, Mirjana Majurec preminula je nakon duge i teške bitke s karcinomom u 70. godini života. Mirjana je borbu s teškom bolešću, karcinomom dojke, započela još 2010. godine te je odmah počela s kemoterapijama. Prije pet godina pojavile su joj se metastaze s kojima se uspješno izborila, ali u ljeto 2018. godine počela je novu bitku. Njezin sin, poznatiji mađioničar Luka Vidović krajem 2021. godine otkrio je kako se glumici zdravstveno stanje ponovno pogoršalo. Životnu bitku izgubila je u ranim jutarnjim satima na Rebru gdje je bila primljena tjedan dana ranije zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.