tužan dan

[FOTO] Posljednje zbogom na Mirogoju: Obitelj i prijatelji oprostili se od glumice Mirjane Majurec

1/29

Mia Begović

Od legendarne glumice Mirjane Majurec uz Oliverove pjesme 'Piva klapa ispod volta' i 'Galeb i ja' oprostili su se obitelj kolege i prijatelji. Izraze sućuti obitelji uputili su Mia Begović, Tara Rosandić, Ivica Pucar, Rene Bitorajac, Hrvoje Klobučar, Goran Grgić, Đani Stipaničev, Dubravko Šimenc i mnogi drugi. Najstariji sin Mirjane Majurec, iluzionist Luka Vidović sakrio je lice sunčanim naočalama, a uz njega je bio Minjin, drugi sin, Ivan Mlinarić.

Govor je držao dramski prvak, kazališni, televizijski i filmski glumac, Joško Ševo te Niko Pavlović, bivši ravnatelj kazališta Komedija. 'Danas se opraštamo od naše Minje. Kao da je umro teatar i nestala njegova čarolija i veličina. Publika je ostala siromašnija za divan osmjeh, oči Lize Minelli i njenu energiju. Tamo gdje je pošla čekat ce je cijela plejada ljudi umjetnika. Bila je privilegija biti njen prijatelj. Draga kumo, čuvali te anđeli - tim riječima se oprostio od nje' rekao Pavlović.  

Mia Begović

Mia Begović

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Prethodna slika Sljedeca slika
Glumica je preminula u subotu ujutro u dobi od 70 godina u zagrebačkoj bolnici gdje je zadržana na intenzivnom liječenju zbog teškog zdravstvenog stanja koje je dodatno ugrozila korona. Dvanaest godina snažno se nosila s teškom bolešću. U četvrtak u 14 sati na Krematoriju na Mirogoju održana je njezin posljednji ispraćaj
  • Autor: D.A.M.
  • Objavljeno 07.04.2022 u 16:04